Connect with us

Hír

A pályára berohanó szurkoló feljelenti Bobby Wagnert a szerelése miatt

A hétfő esti rangadón egy szurkoló rózsaszín füstbombával berohant a pályára, és végül a Rams linebackere, Bobby Wagner állította meg egy szép kis tackle-lel. A szurkoló pedig most a rendőrséghez fordult és feljelentette a játékost testi sértés miatt – írja a TMZ. Wagnert egyelőre nem tartóztatták le és nem emeltek vádat ellene.

Két tüntető ugrott egyébként át a korláton a második negyedben, és ugyan egyiküket egyből elkapták a biztonsági őrök, de a másikuk be tudott szaladni a pályára. Állítólag egy éppen folyó perre akarták felhívni a figyelmet, ahol egy farmról ellopott malacokról van szó. A férfinek sikerült kicseleznie pár biztonsági őrt, és végül Wagner vitte földre.

Pontosan nem vagyunk otthon a kaliforniai jogban, de vélhetően az ilyen berohanó tüntetőket nem védi fokozottan a törvény, így valószínűleg további figyelemfelhívás lehet a céljuk – amit egyébként sikeresen el is értek.

Wagner így kommentálta az eseményeket:

“Nem tudhatod, hogy milye van a szurkolónak és mit tervez. Néha ok nélkül rohannak a pályára, de sosem tudhatod, hogy mi van a zsebében vagy a kezében. A tetteknek pedig következményük van.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!