Connect with us

Hír

A pályára berohanó szurkoló feljelenti Bobby Wagnert a szerelése miatt

A hétfő esti rangadón egy szurkoló rózsaszín füstbombával berohant a pályára, és végül a Rams linebackere, Bobby Wagner állította meg egy szép kis tackle-lel. A szurkoló pedig most a rendőrséghez fordult és feljelentette a játékost testi sértés miatt – írja a TMZ. Wagnert egyelőre nem tartóztatták le és nem emeltek vádat ellene.

Két tüntető ugrott egyébként át a korláton a második negyedben, és ugyan egyiküket egyből elkapták a biztonsági őrök, de a másikuk be tudott szaladni a pályára. Állítólag egy éppen folyó perre akarták felhívni a figyelmet, ahol egy farmról ellopott malacokról van szó. A férfinek sikerült kicseleznie pár biztonsági őrt, és végül Wagner vitte földre.

Pontosan nem vagyunk otthon a kaliforniai jogban, de vélhetően az ilyen berohanó tüntetőket nem védi fokozottan a törvény, így valószínűleg további figyelemfelhívás lehet a céljuk – amit egyébként sikeresen el is értek.

Wagner így kommentálta az eseményeket:

“Nem tudhatod, hogy milye van a szurkolónak és mit tervez. Néha ok nélkül rohannak a pályára, de sosem tudhatod, hogy mi van a zsebében vagy a kezében. A tetteknek pedig következményük van.”

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
2022-10-06 13:22

Csak szerintem ultra gáz hogy Wagner csak ennyit tud mutatni, hogy leszerel egy berohanó akárkit?

Milán Sebők
Milán Sebők
2022-10-06 07:10

Tipikus hülye marha amerikai…
Az, hogy berohan a pályára, megzavarja milliók szórakozását, az rendben van, de ha bibis lesz a könyöke, akkor már egyből jön a sírás meg a feljelentés.
A szerzőhöz hasonlóan én sem vagyok tisztában a kaliforniai törvényekkel, viszont én a bíró helyében egy böhöm nagy pénzbírságot és letöltendő börtönbüntetést adnék neki, hogy precedenst teremtsek.
Végezetül egy manapság igen hangzatos sorral zárom kommentemet:
Ha zavarja, hogy földre vitték, minek ment oda?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x