Connect with us

Hír

Cole Beasley két hetet töltött a Buccaneersnél, majd visszavonult

A Buccaneers két hete igazolta le a veterán elkapó Cole Beasley-t, aki azonban a tegnapi nap folyamán az ügynökén keresztül bejelentette a visszavonulását. Justin Turner elmondása szerint ügyfele 11 évnyi foci után készen áll, hogy a családjával legyen és teljes állású apuka és férj legyen.

A Bucs akkor igazolta le Beasley-t, amikor szinte minden használható elkapója hiányzott, azonban azóta Mike Evans, Chris Godwin, Julio Jones és Russell Gage is visszatért, így nem is maradt hely Beasley számára a pályán. Az első meccsén volt négy célbavétele három elkapásért és 12 yardért, a másodikon viszont csak négy snapet kapott, ebből egy elkapás jött össze 5 yardért.

A mára már 33 éves elkapó draftolatlanként került a ligába és a Cowboysnál minőségi kezdő elkapóvá nőtte ki magát. Hét évet töltött Dallasban, majd a Billsbe igazolt három évre. Pályafutását 554 elkapással, 5726 yarddal és 34 TD-vel zárja. Sosem volt Pro Bowler, de 2020-ban második csapatos All-Pro lett a slotban. Karrierje során $38 milliót keresett a focival.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group