Connect with us

Hír

Feljelentette Davante Adamst a fellökött kameraman

Az idei hétfő esti rangadók egyik utózöngéje a jelek szerint az, hogy feljelentenek játékosokat testi sértés miatt. Múlt héten Bobby Wagner járt így, most pedig Davante Adams. A Raiders elkapója a vereség után rendkívül frusztrált volt, ezt pedig egy kameramanen vezette le, aki az öltözőbe sétálás közben próbálta lencsevégre kapni. Adams ellökte a férfit, aki az állítása szerint megsérült és kórházba is szállították (nem életveszélyes sérülésekkel), plusz a rendőrséget is értesítette az esetről – írja a TMZ.

Adams később a közösségi médiában természetesen bocsánatot kért a férfitól. Az NFL egyébként vizsgálja az ügyet és Tom Pelissero információi szerint az eltiltás sincs kizárva – bár ha tippelnünk kellene, a pénzbüntetés valószínűbb.

Annyiban különbözik amúgy az eset a múlt hetitől, hogy Wagner egy olyan férfit lökött fel, akinek semmi joga nem volt a pálya környékén tartózkodnia, Adams viszont olyan embert lökött el, akinek minden joga megvolt arra, hogy ott legyen az öltözőbe vezető úton és videózza a játékost.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Snagal
Snagal
2022-10-12 07:50

Jó nagy paraszt volt Adams, meg is érdemli.
Attól még, hogy az NFL sztárjai a játékosok, a kisegítőszemélyzet és a többi funkciót ellátó emberek munkája is fontos.
Bezzeg amikor TD-t ünnepel akkor jól esik a pózerkedés, meg azis, hogy a sajtó minden szögből meg tudja mutatni a zseniális elkapásait, amiután aztán több millió dollárt kereshet.
A gettóban a grundon is lehet focizni “ingyé” ha zavarják a kamerák.

Fetyke
Fetyke
2022-10-12 07:00

Én még a kamera nevében is indítanék egy pert

Sn4k3bite
Sn4k3bite
2022-10-11 17:27

hogy lehet egy ilyen kis lökéstől ennyire megsérülni hogy kórházba is kelljen szállítani? faszság volt Adams részéről 100% de akkor is…
(egyébként a videóból csak nekem tűnik úgy hogy a csávesz kb bóklászik az öltözőbe vezető út előtt és nem veszi észre hogy jön a játékos?)

gyeek
gyeek
Reply to  Sn4k3bite
2022-10-12 13:07

Azért kell kórházba vinni, mert az orvosi papír vsz hivatalosan is meg fog jelenni a perben. A sérülés igazából lényegtelen, ha kell ráhúzzák valami garázdaság vagy becsületsértés jellegű dologra.

Zoard
Zoard
2022-10-12 20:31

MIért lehet(ett) ennyire begőzőlve Adams?
Volt már ennek bármi előzménye még az öbölben, vagy az új csapatánál nem kerekek a dolgok?

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-10-12 12:05

A gesztus kellően ronda volt, profi sportolónak nem szabad ilyet tenni. A bünti nem is marad el, a kameraman pedig egy szép kövér csekket kap majd a ligától. Ügyvédtől és helyi szabályoktól függően elég lehet hitelkártya, jelzálog, vagy diákhitel visszafizetésekre, új autóra, komolyabb utazásra. Ha még pofán is vágja, akkor egy új ház is kijön belőle.
Jobban meggondolva szeretnék minden vesztes meccs után a játékoskijáró környékén őgyelegni. Amúgy ütnivaló pofám van, legalább valami pénz látnék már ebből.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x