Connect with us

Hír

Feljelentette Davante Adamst a fellökött kameraman

Az idei hétfő esti rangadók egyik utózöngéje a jelek szerint az, hogy feljelentenek játékosokat testi sértés miatt. Múlt héten Bobby Wagner járt így, most pedig Davante Adams. A Raiders elkapója a vereség után rendkívül frusztrált volt, ezt pedig egy kameramanen vezette le, aki az öltözőbe sétálás közben próbálta lencsevégre kapni. Adams ellökte a férfit, aki az állítása szerint megsérült és kórházba is szállították (nem életveszélyes sérülésekkel), plusz a rendőrséget is értesítette az esetről – írja a TMZ.

Adams később a közösségi médiában természetesen bocsánatot kért a férfitól. Az NFL egyébként vizsgálja az ügyet és Tom Pelissero információi szerint az eltiltás sincs kizárva – bár ha tippelnünk kellene, a pénzbüntetés valószínűbb.

Annyiban különbözik amúgy az eset a múlt hetitől, hogy Wagner egy olyan férfit lökött fel, akinek semmi joga nem volt a pálya környékén tartózkodnia, Adams viszont olyan embert lökött el, akinek minden joga megvolt arra, hogy ott legyen az öltözőbe vezető úton és videózza a játékost.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!