Connect with us

Hír

Deshaun Watson visszatérhet a Browns létesítményeibe

A Browns idén megszerzett irányítója, Deshaun Watson a hétfői nappal visszatérhetett a csapat létesítményeibe, az augusztus végén megkapott 11 meccses eltiltása óta először – írja Tom Pelissero. Még nem edzhet együtt a csapattal, ezt majd csak november 14-én teheti meg először, pályára pedig a november 28-i Texans elleni idegenbeli meccsen léphet majd először 2022-ben.

Addig is az egészségügyi stábbal konzultálhat mindenféle sérüléssel kapcsolatban, részt vehet meetingeken, illetve egyéni edzéseket végezhet az erőnléti edzővel. A csoportos foglalkozások és média megjelenések viszont tiltottak. Eddig egyébként nem léphetett be az épületbe sem és nem is létesíthetett semmilyen kontaktot az edzőkkel, nem kaphatott playbookot és gameplant sem.

Watson eddig igyekezett szimulálni az edzésheteket, egy ohiói edzőteremben dobálgatott heti háromszor 90 percet, helyi DivII-es elkapókkal gyakorolgatott útvonalakat, amiket a Browns szokott használni (értelemszerűen a nyári playbookja megvan még az irányítónak). Ezen kívül a személyi edzőjével a meccsfelvételeket is kielemezték, hogy milyen újdonságokat csinál a csapat azóta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!