Connect with us

Hír

FK! FIRST Craft Beer Fantasy League 2022 – a 4. forduló

Véget ért a 4. forduló 2022-es FK! FIRST Craft Beer Fantasy Bajnokságban, mi pedig érkezünk a heti összefoglalónkkal és a kör nyerteseivel, akik közül a legtöbb pontot szerző, illetve a ligák legjobbjai közül a legkevesebb pontot a padon hagyó játékos egy hatos pakk kézműves sört nyert a FIRST kézműves sörfőzde jóvoltából. Az idei évtől ráadásul a legnagyobb pontkülönbséggel nyerő csapatot is díjazzuk, aki egy páros főzdetúra belépőt nyer!

Ismét erőre kapott a liga, rengeteg volt a 200+ pontos csapat és minden csoportot sikerült az álomhatár átlépésével behúzni. Ezúttal az eleje is szoros volt, Labatlan Miners és a top 5 többi tagja között alig volt 10 pontnyi különbség. A legjobb kezdőt ezúttal Bieler Ducks rakta össze, a legnagyobb arányú győzelmet pedig yszak (3D) aratta.

Hiába volt Cam Akers ezúttal is borzalmas, a Sanders, Murray, Kupp, Samuel négyes már önmagában 110+ pontot termelt, innen pedig szinte csak elbukni lehetett a meccset. A védelemben is akadtak szép teljesítmények, Luvu például óriási fogás volt, ritkán szerez egy védő 20+ pontot:

A nyereményért a fuzovelkifele@gmail.com címen lehet jelentkezni név, cím és telefonszám megadásával. Gratulálunk!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!