Connect with us

Minden ami NFL

Szórakoztató lesz Christian McCaffrey a 49ersben, de nem oldja meg a gárda problémáit

A 49ers bedobta az összes zsetonját és megszerezte a Pantherstől Christian McCaffrey-t. A lépéstől beindult a hype a csapat körül és tény, hogy nagyon szórakoztató lesz látni, mire lesz képes Kyle Shanahannel. Ugyanakkor túlzás lenne messiásként tekinteni rá, és nem a számos red flagje miatt, hanem azért, mert egyszerűen nem ő a megoldás a 49ers támadósorának legelemibb problémáira.

Miután a Panthers kivágta a főedző Matt Rhule-t, várható volt, hogy a drágább veteránok értékké lesznek téve. Ilyen szempontból a csapat legvonzóbb portékája egyértelműen a 2017-ben 1/8-as McCaffrey volt, akiért a 49ers mellett a Rams és a Bills is versenyben volt. Előbbi viszont effektíve mindenét beáldozta érte, ezzel pedig sem a címvédő csoportrivális, sem az idei bajnokság favoritja nem tudott/akart versenybe szállni.

A San Francisco végül egy 2023-as második körös-, egy 2023-as harmadik körös-, egy 2023-as negyedik körös és egy 2024-es ötödik körös draft cetlit áldozott fel a futóért. Az ellenérték brutális egy sérülékeny, alapvetően értéktelen poszton játszó támadóért, pláne úgy, hogy 2023-ban és 2024-ben 12 millió dollárt fog keresni (igaz, ebből semmi nem garantált). Ráadásul McCaffrey sok szempontból nem is annyira jó fit, és ugyan lehet érvelni mellette, de a megszerzése mégis ahhoz hasonlít, minta valaki egy ragtapasszal próbálná kezelni a nyílt csonttörést.

Kyle Shanahan futófétise új szintre lépett

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!