Hír

A Commanders kivágja William Jacksont, ha nem talál cserepartnert ma estig

Published on

A cornerback William Jackson nemrég cserét kért a Commanderstől, aminek teljesítésére már csak a pár órája van a csapatnak, ugyanis magyar idő szerint ma este 21 órakor bezárul a trade ablak. Jeremy Fowler információi szerint viszont akkor sem marad WJ3 a fővárosi csapatnál, ha nem sikerülne elcserélni. Ebben az esetben ugyanis ki fogják vágni.

Jackson tavaly írt alá egy három éves $40,5 milliós szerződést a csapattal, a menesztése $9 milliós halott pénzt hagyna a sapkában a jövő évre nézve és minimálisat spórolna csak a gárda idén. A védő emberezős cornerbacknek tartja magát, és volt is ilyen terve a Commandersnek, azonban ilyen-olyan okokból (pass rush visszaesése Young nélkül, Kendall Fuller stílusa, edzők háttere) miatt ez nem valósult meg, így Jacksonnak nem tetszett a helyzete és nem akart maradni.

Ha nem sikerül trade partnert találni, akkor a játékos waiverre kerül és a jelenlegi draftsorrend alapján lehet rá beadni kérelmet. A legmagasabban lévő, kérelmet beadó franchise pedig megszerzi a jogait a szerződésével együtt. Várhatóan ennyit nem akar majd neki senki fizetni, és ha nem kell senkinek a waiveren, akkor szabadon igazolhatóvá válik.

Még a Bengalsban másodévesen volt egy igazán elit szezonja, de ahhoz később egyszer sem tudott felérni. Olcsón mindenképp megérhet egy próbát bármelyik contender csapatnak.

Click to comment

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group