Connect with us

Draft

A draft class legjobbjai – Offense

Rohamosan közeledik a draft Egyes csapatok szurkolóinak már most nem maradt más boldogság az idényben, mint hogy a jövő évi draftprospecteket böngésszék, az egyetemi szezon pedig lassan a végéhez közeledik, így érdemes kicsit újra áttekintenünk a legjobb prospectek választékát. Ezúttal minden poszt legjobbját hozzuk el nektek a támadóoldalon és megnézzük miért ők tűnnek a legjobbnak jelenleg, de miért lehetnek mégis kockázatosak is.

Bryce Young, QB, Alabama

Sokáig vacilláltam, hogy mégis kit gondoljak a class legjobbjának, de most úgy tűnik mégis maradok a tavalyi megérzésemnél és kedvencemnél, az Alabama karmesterénél. Young egy nagyon érdekes prospect, legtöbben Kyler Murray-hez hasonlítják méretei miatt, de játékában szerintem teljesen másra lehet képes.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!