Connect with us

Hír

A legendás Deion Sanders lesz a Colorado főedzője

Deion Sanders elfogadta a Colorado Egyetem ajánlatát, így ő lesz a helyi futballcsapat új főedzője, számolt be több forrás. A Hall of Famer corner a Jackson State Egyetemet hagyta ott és sok szakértő szerint előbb-utóbb akár az NFL-ben is lehetőséget kaphat.

A korábbi 1/5-ös legenda (aki profi pályafutása során kétszer lett bajnok, nyolcszoros Pro Bowler és All-Pro, illetve egyszer megválasztották az év védőjének is) 2020-ban kezdett edzősködni a Jackson State-nél. 4-3-as mérleget ért el beugróként, majd 2021-ben 11-2-es, idén pedig 12-0-s mérleget produkált vele a csapat, illetve mindkét évben megnyerte a konferenciáját a csapattal. Utóbbira legutóbb 2007-ben volt példa, illetve 1996 óta is csak kétszer jött össze a Tigersnek Sanders érkezése előtt, vagyis tényleg nagyon jó munkát végzett az NFL-es legenda (két és fél év alatt 25 győzelmet szerzett, ami több mint amit 2014 és 2020 között összesen (21) fel tudott mutatni a csapat).

A Colorado idén 1-11-es mérleget ért el, pozitív szezonja pedig 2016-ban volt utoljára. Ha itt is csodát tesz, akkor nagyon hamar követelni fogják Sanderst az NFL-be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!