Connect with us

Minden ami NFL

Az idény felfedezettjei – NFC

Az AFC felfedezettjei után következzenek az NFC eddig rejtett tehetségei. Az újoncokat itt is kivettem az egyenletből és itt is van pár kényszerválasztás is.

Arizona Cardinals – Zach Allen

A Cardinalsnál nem kell sokáig kutakodnunk, ugyanis nincs sok jó teljesítmény, de Zach Allen játéka rögtön feltűnik mindenkinek. Igazi sztár pass rusher hiányában ő vette a vállára az egységet és nagyrészt a védőfal belsejéből már 35 nyomásgyakorlása van, ami a 13. legtöbb a poszton és hat sackje is már most karriercsúcs. Ezen kívül futás ellen is elsőrangú, összesen kettő darab elrontott szerelése van az egész szezonban, aminél nincs kevesebb a legalább 600 snapet játszó védőfalemberek között.

Atlanta Falcons – Chris Lindstrom

Lindstrom már eddig is felfelé ívelő pályán volt karrierjében, de talán idén csúcsosodott ki a leginkább. Összesen 9 nyomást engedett egész szezonban, elsősorban annak köszönhetőenm hogy sokkal fizikálisabban játszik Arthur Smith alatt, ami fekszik neki, és futásblokkolásban is ki tudja használni a testi erejét. A Falcons futói teszik meg a harmadik legtöbb yardot az első kontakt előtt, amiben neki is hatalmas szerepe van.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!