Connect with us

Hír

Gronk novemberben felkereste a Buccaneerst a visszatéréssel kapcsolatban

Rob Gronkowski a minap kitweetelte, hogy eléggé unatkozik, ez pedig lavinát indított el, mindenki azt kezdte el találgatni, hogy visszatér-e a pályára, és legalább két csapat fel is kerete a visszatéréssel kapcsolatban. Azóta kiderült, hogy a tweet csak egyik szponzorának, a FanDuel egy kampányának a része volt, és ő maga is azt mondta utána, hogy idén nem fog játszani, azonban a Tampa Bay Times kiderítette, hogy a tight end még novemberben felkereste a Buccaneerst a visszatérésével kapcsolatban.

A Bucs és Gronk többször is beszéltek Hálaadás környékén arról, hogy a tight end visszatérhetne és kisegíthetné Tom Bradyt egy újabb playoff-runban. A 33 éves ex-játékos állítólag edzeget, így hamar formába lendülhetne, így az is a beszélgetés része volt, hogy először a gyakorlócsapatba igazolnák le, adnának neki pár hetet és utána játszatnák csak.

Végül Gronk maradt a nyugdíjas életnél. Todd Bowles főedző is elismerte, hogy beszéltek a tight enddel, azonban szerinte csak egy beszélgetés volt és semmi komoly, ugyanis ha gondolkodnod kell a játékról, akkor valószínűleg nem akarsz igazán játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!