Connect with us

Hír

A Broncosnál hiszik, hogy Russell Wilson javítható

A Broncos 15 meccs után kirúgta Nathaniel Hackettet, a bukásában pedig nagy szerepet játszott Russell Wilson gyenge játéka is. A Seahawkstól a világ minden pickjéért és pénzéért megszerzett irányító a liga egyik legrosszabbja volt a poszton bármilyen statisztikát nézve, így jelenleg a történelem egyik legrosszabb cseréjének néz ki az üzlet. Denverben azonban természetesen úgy gondolják, hogy Wilson javítható. Erről a general manager George Paton beszélt tegnap.

“Russ is elmondta, hogy nem játszott a saját mércéjének megfelelően és jobbnak kell lennie. De nem Russ alapján hoztuk meg az edzői döntést, nem azért hozunk új edzőt, hogy megjavítsuk Russt. Ez a szervezetről szól, nem arról, hogy Russ javítható vagy sem. És hiszünk abban, hogy igen.”

Paton emellett azt is elmondta, hogy láttak villanásokat Wilsontól, és nem kételkednek abban, hogy jövőre jó irányba tud majd fordulni. Azt is állítja, hogy a következő edzőt nem az alapján fogják kinevezni, hogy képes-e jó irányba fordítani Wilsont.

Az új tulajdonosi kör is szeretne bízni Wilsonban, a CEO Greg Penner így nyilatkozott a témáról:

“Hosszú távú döntés volt, hogy itt tartsuk Wilsont. Nem játszott a várakozásoknak megfelelően, de az utóbbi hetekben láttunk villanásokat. Tudja, hogy jobban tud játszani és ezt mi is tudjuk.”

Látva az ex-Seahawks QB idei játékát, jelenleg nehéz hinni abban, hogy visszafordíthatja még az idő kerekét és újra régi formájában játszhatna. A jelek szerint viszont Denverben nem akarnak lemondani róla és továbbra is vele számolnak.

Ez nem a Wilsonok éve – Russ és Zach kálváriája

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!