Connect with us

Hír

Nick Foles marad a Colts kezdője

Nick Foles borzasztóan játszott a Chargers elleni hétfő esti rangadón (17/29, 143 yard, 0 TD, 3 INT), azonban ennek ellenére ő marad a Colts kezdő irányítója ezen a héten is – jelentette be Jeff Saturday főedző.

A Colts nagyon furcsa szezon végéhez közeledik, és talán mindenki azt várja már a szervezetnél, hogy legyen vége. QB poszton Matt Ryanért cseréltek tavasszal, így ő volt a megkérdőjelezhetetlen kezdő a szezon kezdetén, aztán hat meccs után leültették és tulajdonosi utasításra betették a helyére a másodéves, hatodik körös Sam Ehlingert. Ő még Ryannél is rosszabb volt, szóval kirúgták a főedző Frank Reichot és kinevezték a nulla tapasztalattal rendelkező Jeff Saturdayt, a csapat korábbi centerét. Ő visszatehette Ryant a kezdőbe, de múlt héten ismét cserére szánták el magukat és az addig harmadik számú Nick Foles kezdett a Chargers ellen. És a jelek szerint a maradék két meccsen is ő fog.

Ebben egyébként közrejátszhat Ryan jövő évi sérülés esetén garantált fizetése, amit most már végképp nem akarnak megkockáztatni. A Colts emellett 4-10-1-es mérleggel jelenleg az 1/5-ös pick tulajdonosa, amin nem szeretnének rontani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!