Connect with us

Hír

A Bengalsnál nagyon örülnek, hogy kiszúrtak az NFL-lel

A Bengals az utóbbi két hétben nagyon szívére vette a 17. fordulós Bills elleni mérkőzés törlése után hozott döntéseket, miszerint ha a Ravensszel szemben csak fél meccs lett volna a különbség, akkor pénzfeldobás döntött volna a wild card körös helyszínről, illetve hogy a Chiefs-Bills konferenciadöntő semleges pályán került volna megrendezésre, amire már egy héttel korábban elkezdték árulni a jegyeket (noha ez utóbbi a sztenderd procedúra ilyen helyzetben).

És mivel mindkét esetben sikerült “kiszúrni az NFL terveivel”, így most jót nevettek ezen a helyzeten.

“Tessék csak küldeni a visszatérítéseket”

– mondta kuncogva Burrow még a gyepen a mérkőzés utáni interjún. Az NFL ugyebár több mint 50 ezer jegyet adott el a potenciális Bills-Chiefs konferenciadöntőre Atlantába, amit már a szervezéskor tudni lehetett, hogy ha mégsem kerül rá sor, akkor vissza fogják téríteni az összeget.

Zac Taylor pedig így nyilatkozott:

“Nehéz a helyzet, mert tervezgetniük kell a pénzfeldobásra, a semleges pályás meccsre, mi meg felrúgjuk ezeket mindenkinek. Sajnálom szegény embereket, akiknek ezzel a sok logisztikai nehézséggel kellett megküzdeniük, amiket mi folyamatosan felrúgtunk. Bocsi.”

Láthatóan extra motivációt nyújtott a csapatnak és a szurkolóknak is az NFL ezekkel a döntésekkel, tervekkel, sokan már azért kiáltottak, hogy az NFL direkt akarja bejuttatni a Chiefst és a Billst, összefogtak a Bengals ellen, hogy esélyük se legyen továbbmenni. Ez persze nem így volt, ettől még sikerült felhergelni a játékosokat és a drukkereket is.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2023-01-23 09:42

A pofátlan.
Tessék csak küldeni neki a 100k-s csekket,mert megsértette a ligát.

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-01-24 06:26

Amúgy nehéz megértenem, hogy a Bills-Cincin miért nem került semleges pályára, mert ez így logikus lett volna, kicsit megértem, ha ezen témáznának. Most végül nem számított, de nem volt korrekt velük szemben ez tény. Ami járt a Billsnnek a konf. döntőre, az miért nem járt nekik a div körre?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x