Connect with us

Hír

A Bengalsnál nagyon örülnek, hogy kiszúrtak az NFL-lel

A Bengals az utóbbi két hétben nagyon szívére vette a 17. fordulós Bills elleni mérkőzés törlése után hozott döntéseket, miszerint ha a Ravensszel szemben csak fél meccs lett volna a különbség, akkor pénzfeldobás döntött volna a wild card körös helyszínről, illetve hogy a Chiefs-Bills konferenciadöntő semleges pályán került volna megrendezésre, amire már egy héttel korábban elkezdték árulni a jegyeket (noha ez utóbbi a sztenderd procedúra ilyen helyzetben).

És mivel mindkét esetben sikerült “kiszúrni az NFL terveivel”, így most jót nevettek ezen a helyzeten.

“Tessék csak küldeni a visszatérítéseket”

– mondta kuncogva Burrow még a gyepen a mérkőzés utáni interjún. Az NFL ugyebár több mint 50 ezer jegyet adott el a potenciális Bills-Chiefs konferenciadöntőre Atlantába, amit már a szervezéskor tudni lehetett, hogy ha mégsem kerül rá sor, akkor vissza fogják téríteni az összeget.

Zac Taylor pedig így nyilatkozott:

“Nehéz a helyzet, mert tervezgetniük kell a pénzfeldobásra, a semleges pályás meccsre, mi meg felrúgjuk ezeket mindenkinek. Sajnálom szegény embereket, akiknek ezzel a sok logisztikai nehézséggel kellett megküzdeniük, amiket mi folyamatosan felrúgtunk. Bocsi.”

Láthatóan extra motivációt nyújtott a csapatnak és a szurkolóknak is az NFL ezekkel a döntésekkel, tervekkel, sokan már azért kiáltottak, hogy az NFL direkt akarja bejuttatni a Chiefst és a Billst, összefogtak a Bengals ellen, hogy esélyük se legyen továbbmenni. Ez persze nem így volt, ettől még sikerült felhergelni a játékosokat és a drukkereket is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!