Connect with us

Hír

Eltört Tony Pollard lába, nem jön ez jól a szabadügynökpiac előtt

A Cowboys futója, Tony Pollard a 49ers elleni mérkőzés második negyedének végén maradt lenn a földön egy elkapást és szerelést követően, majd kiskocsival kellett bevinni az öltözőbe. Már akkor sejteni lehetett, hogy komoly a baj, azóta pedig Todd Archer beszámolt arról, hogy eltört a running back szárkapocscsontja.

Egy ilyen sérülésnek a felépülési ideje 3-4 hónap, ami nyilván nem veszélyezteti a 2023-as szezonját, azonban Pollard márciusban szabadügynök lesz, így a pénzügyeire ráhatással lehet. Voltak olyan hírek a sérülés előtt, hogy akár franchise taget is tehet rá a Cowboys, nem tudjuk ez mennyiben változott a lábtörés hírére, de a piacon is nehezebb dolga lesz begyűjteni azt az összeget, amit egyébként a játéka alapján megérdemelt volna. Így viszont könnyen lehet, hogy valaki áron alul tud szerezni magának egy nagyon jó running backet.

Az idei volt Pollard a legjobb szezonja és egyértelműen lenyomta csapaton belül Zeke Elliottot. A földön 1007 yardot szerzett 5,2-es átlaggal, emellé 383 elkapott yardot is betett a közösbe, összesen pedig 12 touchdownt jegyzett, és még passzblokkolásban is nagyot fejlődött. Karrierjében először a Pro Bowlba is beválasztották.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2023-01-23 09:53

Szerintem sose jön jól.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x