Connect with us

Hír

Eltört Tony Pollard lába, nem jön ez jól a szabadügynökpiac előtt

A Cowboys futója, Tony Pollard a 49ers elleni mérkőzés második negyedének végén maradt lenn a földön egy elkapást és szerelést követően, majd kiskocsival kellett bevinni az öltözőbe. Már akkor sejteni lehetett, hogy komoly a baj, azóta pedig Todd Archer beszámolt arról, hogy eltört a running back szárkapocscsontja.

Egy ilyen sérülésnek a felépülési ideje 3-4 hónap, ami nyilván nem veszélyezteti a 2023-as szezonját, azonban Pollard márciusban szabadügynök lesz, így a pénzügyeire ráhatással lehet. Voltak olyan hírek a sérülés előtt, hogy akár franchise taget is tehet rá a Cowboys, nem tudjuk ez mennyiben változott a lábtörés hírére, de a piacon is nehezebb dolga lesz begyűjteni azt az összeget, amit egyébként a játéka alapján megérdemelt volna. Így viszont könnyen lehet, hogy valaki áron alul tud szerezni magának egy nagyon jó running backet.

Az idei volt Pollard a legjobb szezonja és egyértelműen lenyomta csapaton belül Zeke Elliottot. A földön 1007 yardot szerzett 5,2-es átlaggal, emellé 383 elkapott yardot is betett a közösbe, összesen pedig 12 touchdownt jegyzett, és még passzblokkolásban is nagyot fejlődött. Karrierjében először a Pro Bowlba is beválasztották.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!