Connect with us

Hír

A Chiefs és az Eagles számít favoritnak a konferenciadöntőkön – de csak minimálisan

A vasárnapi konferenciadöntőkbe a Chiefs és a Bengals, illetve az Eagles és a 49ers jutottak be, a fogadóirodák pedig természetesen gyorsan meg is állapították a nyitó oddszaikat a mérkőzésre. Ezek alapján a két hazai csapat számít esélyesnek, de csak minimális különbséggel.

A bet365-nél magyar idő szerint hajnal 5 órakor a Chiefs 1,5 pontos, az Eagles 2 pontos favoritnak minősül, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hazai pálya előnyével gondolják csak jobbnak az első kiemelteket a fogadóirodák, semleges pályán ugyanolyan erősnek tartanák őket. A 49ers-Eagles viszonylatban ezt helyénvalónak is tűnik, a Chiefsnél azonban sok függ Mahomes állapotán, és ha limitált lesz az irányító, akkor a Bengalst is lehetne favoritnak tekinteni, főleg hogy 2022-ben háromszor is megverték a Kansas Cityt.

Na szaladjunk előre, mert ezek a mérkőzések is hihetetlenül jónak ígérkeznek, de bárhogy is alakulnak a dolgok, a Super Bowl is nagyon ígéretesnek tűnik. A Bengals eddig háromszor járt nagydöntőben, ebből kétszer a 49ers ellen játszott (és kapott ki), de a San Francisco a Chiefsszel is találkozott már pár évvel ezelőtt a Super Bowlon. Az Eagles azonban még egyikükkel sem mérte össze erejét nagydöntőn.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!