Connect with us

Hír

Mahomes: Játszani fogok jövő héten

Patrick Mahomes a Jaguars elleni mérkőzésen egész komolynak tűnő bokasérülést szenvedett, egy időre le is kellett mennie, majd pár támadással később vissza tudott állni erősen befáslizott bokával. Az öltözőben megcsinált röntgenek negatívok lettek, ami jó hír, azonban még MRI-vizsgálatokon is át kell esnie. Mindenesetre ő elmondta, hogy biztosan ott lesz a konferenciadöntőben.

“Még nincs diagnózis, de játékra kész leszek jövő héten. Nem jövök le egy playoff meccsen a pályáról, csak ha lerángatnak, úgyhogy játszani fogok.”

– mondta a Chiefs irányítója közvetlen a mérkőzés után, majd kiemelte a csapattársait is, amiért megvédték őt további ütésektől, tiszta zsebet tartottak neki fenn.

Mahomes elmondta azt is, hogy egyáltalán nem akart lemenni a pályáról, azonban az edzői és az orvosi stáb megmondta neki, hogy be kell mennie kivizsgálásra.

“Nem akartam bemenni a röntgenre, játszani akartam. Azt mondtam majd félidőben megcsinálják. De a mester az én érdekemben kötelezett rá, enélkül nem engedett vissza a pályára. Úgy éreztem, hogy tudok ezzel együtt játszani, de azt mondta, hogy nem rak vissza a pályára, úgyhogy akár meg is csináltathatom a röntgent, aztán ha az negatív, akkor visszaenged.”

Andy Reid főedző pedig így nyilatkozott:

“Nehéz volt levenni a pályáról, harcolni akart. Úgyhogy lekaptuk, megröntgenezték, megvizsgálták, befáslizták. Visszajött és azt mondta, hogy elég jól érzi magát, hogy megvédje magát és ne sérüljön meg. Természetesen ez volt a legfontosabb. Úgy éreztem, hogy elég jó a mobilitása ahhoz, hogy a pályán legyen, az oldalvonalnál tesztelgettük kicsit. De rövid pórázon tartottuk, ha úgy láttuk volna, hogy nem bírja, akkor lekaptuk volna.”

Kíváncsian várjuk, hogy milyen állapotban lesz Mahomes jövő vasárnap akár a Bengals ellen hazai pályán, akár a Bills ellen semleges helyszínen Atlantában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!