Connect with us

Hír

A Cowboys nem rúgja ki Brett Mahert

A Cowboys kicker Brett Maher kihagyta az első négy extra pontját a Bucs elleni rájátszásmeccsen, amire még soha nem volt példa a modern NFL-ben. Szerencséjére nem hiányoztak ezek a pontok, de egy ilyen teljesítmény után nem lehet nyugodt egyetlen rúgó sem, pláne a rájátszásban.

“Nem, nem keresünk új rúgót a héten. Maher a szezon során teljesített annyira jól, hogy ne legyen veszélyben az állása”

– nyilatkozta a mérkőzés után a tulajdonos Jerry Jones.

Maher az alapszakaszban 53 extrából 50-et értékesített, illetve 32 mezőnygól-kísérletéből 29 jó volt, vagyis tényleg elég jó teljesítményt nyújtott. Egy rúgó viszont könnyen bekerülhet egy negatív spirálba és még egy ehhez hasonló teljesítmény biztos nem fog beleférni (pláne, ha ki is esik miatta a csapat).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-01-18 07:26

Amikor a csapat a 3&Goal állást nem tudja megoldani, akkor általában mi következik? Rúg egy mezőnygólt. Vagyis 7 pont helyett 3-at szerez. Ami pont néggyel kevesebb, azaz pont annyival, amennyi tegnap nem került fel a táblára. Mégsem veszi elő senki sem az edzőt, hogy miért nem ment rá 4-re.
És kétségtelenül nem ezen múlt a meccs, de matematikailag ennyi történt. Ha a srác fejben rendben lesz, akkor fog ő még kritikus 50+-os mezőnygólt is bevágni és lehet, hogy legközelebb ezen múlik a továbbjutás. Vagy kihagyja és akkor tényleg repül.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2023-01-17 17:28

Emlékszem, a tavalyi szezonban a Bengals rugója, McPherson hagyott ki a Packers ellen vagy 3 mezőnygólt, amiből legalább kettővel konkrétan megnyerték volna a meccset. (legalább egy hosszabbításban volt)
Utána a szezonban alig hibázott.

bjeela
bjeela
2023-01-17 17:23

Egy jó pszichológus vagy a szomszéd 18 éves lánya sokat segíthet a helyzetén…

Mark Molnar
Mark Molnar
2023-01-19 02:15

maher nem rugta be, jones nem rugja ki.

ez igy igazsagos :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x