Connect with us

Hír

A Dolphinsnál már nem akarják Tom Bradyt

A Dolphins elveszített egy első körös picket azért, mert tavaly szabálytalanul környékezte meg Tom Bradyt és Sean Paytont. A kezdeti lelkesedés és érdeklődés azonban mára alábbhagyott, legalábbis ha hihetünk Adam Schefternek, aki belsős információk alapján azt állítja, hogy a Dolphins nem fog rárepülni Tom Bradyre a szabadügynökpiacon.

Tua Tagovailoa még mindig az agyrázkódás-protokollban van

A 45 éves irányító a 2022-es szezont 4703 passzolt yarddal, 25 TD-vel és kilenc INT-vel zárta, és bár önmagához képest gyengébben teljesített, összességében nem rajta ment el a csapat szezonja. Még mindig lehet pár jó éve és kérőkből sem lenne hiány, bár a Dolphinst elvileg most lehúzhatjuk a listáról.

Ez azonban még változhat, Tua Tagovailoa ugyanis még mindig az agyrázkódás-protokollban van és flagfocizni sem engedik az orvosok! Bármit is állít a Dolphins menedzsmentje, ez a sok és súlyos agyrázkódás igenis kihathat az irányító pályafutására, és ha egy hónap múlva is hasonló lesz a QB állapota, akkor alighanem minden opciót meg fog fontolni a menedzsment.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!