Connect with us

Hír

A Packers elcserélné Aaron Rodgerst

Úgy tűnik, hogy idén sem ússzuk meg az Aaron Rodgers sagát. A veterán irányító eleve nem biztos a folytatásban, miközben nem szeretne egy újjáépítésbe kezdő csapat tagja lenni (a Packers ebbe az irányba tendál) és nem zárta ki azt sem, hogy egy másik franchise-nál folytassa a karrierjét. Adam Schefter erre ráerősítve pedig most azt írta a ligában lévő forrásaira hivatkozva, hogy a Packers a lehetséges opciók közül a “cserét preferálná” a leginkább.

Mindez persze semmit sem jelent, korábban is többször felmerült a veterán irányító elcserélése, bár akkor egyrészt MVP-formában játszott, másrészt a Packers is hasított. 2022-ben viszont sem Rodgers, sem úgy általában a csapat nem teljesített jól, ráadásul a cap miatt nem is nagyon várhatóak erősítések, így mindkét fél számára pozitív eredménnyel járhatna egy szakítás.

Ugyan a kora és a fizetése miatt senki nem adna Rodgersért két-három első kört, de egy első körös cetli és némi apró még bőven benne van a pakliban. Ráadásul a Packers csak most spórolhat a QB elcserélésén, jövőre ez már nem lesz opció. Rodgers pedig egy olyan csapathoz kerülne, ahol a következő két évben reálisabb esély van a Super Bowlra, mint Green Bay-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!