Connect with us

Hír

Sean Paytonért legalább egy első kört szeretne a Saints

Sean Payton állítólag szeretne visszatérni és már egy A-listás edző stábot is összeállított magának. A kérdés igazából már csak az, hogy hol folytatja a pályafutását és hogy ebből mennyit fog profitálni a Saints.

Ahogy a játékosok, úgy az edzők esetében is igaz, hogy a visszavonulás nem teszi semmissé az élő szerződéseket. Amennyiben Payton bejelenti a visszatérését, úgy az eredeti kontraktusa lejártáig csak és kizárólag a Saintsnél dolgozhat, hacsak persze a csapat el nem küldi vagy el nem cseréli. Alighanem az utóbbit szeretné a gárda (bár voltak olyan pletykák, hogy Payton a Saints élére is visszatérhet, ráadásul hozná magával Tom Bradyt), a kikiáltási ár pedig egy első körös pick, állítja Adam Schefter,

A Super Bowl győztes szakember 152-89-es győzelmi mutatót tud felmutatni és ott van a liga öt legjobb főedzője között. Mindezek fényében egy első körös pick kevésnek is tűnik érte: az Oakland Raiders két első- és két második körös cetlit, illetve 8 millió dollárt kapott 2002-ben Jon Grudenért, de annak idején Bill Belichickért vagy Bill Parcellsért is kellett legalább egy első kört fizetnie a Patriotsnak és a Jetsnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!