Connect with us

Hír

AJ Green: Még nem tudom, visszavonulok-e

AJ Green sokáig a liga egyik legjobb elkapója volt. Mára azonban megkopott a játéka, idén mindössze 21 elkapása, 145 yardja és egy TD-je volt és nem valószínű, hogy sok lenne a tankjában. Ezt ő is érzi, de egyelőre még nem döntött a jövőjéről.

“Nem tudom. Nem tudom még, mi lesz később. Ez egy olyan döntés, amit a családommal együtt kell meghoznom, de bármi mellett is döntünk, én nyugodt szívvel fogom elfogadni. Jó volt hozzám a játék, mindent helyesen csináltam a karrierem során, így ha eljön az idő a búcsúra, akkor készen fogok rá állni”

– nyilatkozta az elkapó a Cardinals weboldalának.

Green 2011-ben 1/4-es volt, a Bengals választotta ki. Karrierje első öt szezonjában 1000+ yardot és 45 TD-t termelt, majd egy szerencsétlen sérülés miatt megszakadt a csodás sorozat (pedig 10 meccsen 964 yardnál tartott, élete formájában volt). Ugyan ezután még egyszer átlépte az 1000 yardos határt 2017-ben, de a rengeteg sérülés tönkre tette a pályafutását: 2018-ban és 2019-ben összesen kilenc meccsen játszott, azóta pedig már csak árnyéka önmagának.

Amennyiben visszavonul, úgy 713 elkapással, 10.334 elkapott yarddal, 68 TD-vel, illetve két All-Pro és hét Pro Bowl kerettagsággal a neve mellett teszi.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!