Connect with us

Hír

Bobby Wagner: Azért megéri játszani, hogy kiszúrjunk a Seahawksszal

A címvédő Rams szezonja borzalmasra sikerült a rengeteg sérülés miatt, így az utolsó fordulóban már tét nélkül léphet pályára a csapat. Az ellenfél Seahawksnak viszont mindenképp fontos lenne győzni, ha életben szeretné tartani a rájátszás reményeket, az ex-Seahawk Bobby Wagner szerint pedig ez pont elég ok arra, hogy odategyék magukat.

“Egy olyan stadionban leszünk, ahol már százszor pályára léptem. Jó buli lesz visszatérni ide, pláne úgy, hogy lehetőségünk van tönkre tenni az ellenfél rájátszás-álmait. Ez olyan dolog, amiért mindig megéri játszani”

– mondta az ESPN-nek a Seahawks jövőbeli Hall of Famer linebackere.

Wagner 2012 és 2021 között volt a Seattle játékosa. Ez idő alatt nyert egy Super Bowlt, nyolcszor lett Pro-Bowler és ugyanennyiszer All-Pro, kétszer vezette a ligát tackle-ökben, illetve beválasztották az évtized álomcsapatába. A válás viszont nem volt a legszebb, így most némi elégtételt vehet a korábbi csapatán.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Raist
Raist
2023-01-06 07:16

Soha nem értettem miért kell ilyen stílusban nyilatkozni, mert ebből csak rosszul jöhet ki. Mondja hogy tiszteljük őket, de szeretnénk nyerni vagy ilyesmi, aztán vagy bejön vagy nem. Mert az egy dolog hogy neki személyes nézeteltérései vannak, ez még nem jelenti azt hogy a többi csapattársának ez egy akkor meccs lenne. Max. ha a sok tarcsi aki most lehetőséget kap nagyon akar bizonyítani. De attól még ha nyernek is nincs ennek a nyilatkozatnak értelme, miért jó az neki hogy a seattle-i közönség is megutálja?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x