Connect with us

Hír

Szuper hírek: Hamlin ébren van és nagyot javult az állapota

Újabb szuper hírek érkeztek Damar Hamlin állapotáról, több forrásból is ráadásul. Az ügynöke arról számolt be, hogy az utóbbi 24 órában jelentős javulás történt az állapotában, csapattársa Kaiir Elam arról tweetelt, hogy a fiatal safety ébren van, a Bills pedig kiadott egy közlemény, amiben azt írják, hogy neurológiailag sértetlen, a tüdeje pedig gyógyul és folyamatosan javul az állapota.

Mint ismert, a 24 éves Hamlin egy szerelés után összeesett a pályán és újra kellett éleszteni, ami miatt a Bengals-Bills találkozót félbe is szakították.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2023-01-05 16:45

Talán még korai erről beszélni, de van esélye arra, hogy – mint például Christian Eriksen – visszatérjen a pályára? Hamlin nyilván jogosult lenne visszatérni, de tehetne ez ellen valamit a Bills? (Nyilván nem lenne etikus…) És ha a Bills megköszönné neki, lehet-e még valahol jövője a futballban játékosként? Vagy valószínűbb, hogy nem fog kockáztatni Hamlin? Bocs, ez most egy eléggé – az általam nagyon utált ciccegős Kun Zsolt-féle – hatásvadász kérdésözön volt…

Mark Molnar
Mark Molnar
2023-01-05 16:23

szuper!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x