Connect with us

Hír

Kyler Murray kihagyhatja a 2023-as szezon elejét

Kyler Murray szezonja idő előtt véget ért egy ACL-szakadás miatt. Bár eleinte úgy tűnt, hogy a 2023-as szezon kezdetére felépülhet, most Kliff Kingsbury azt mondta a riportereknek, hogy “valószínűleg” ki kell hagynia a szezon elejét a korábbi 1/1-es irányítónak, ugyanis nem csak a térdszalagját, hanem a meniszkuszát is helyre kellett állítani.

Murray idén pocsékul játszott, profi karrierje legrosszabb teljesítményét tette le az asztalra. 10 meccsen 2363 yardot passzolt 6,1 yardos átlaggal (a korábbi negatív rekordja 6,9 yard/passz volt), 14 TD-vel és hét INT-vel. Mindössze kilenc extra dobás került a neve mellé (2,2 százalék, miközben még újoncként is 4 százalékos mutatót ért el), viszont volt 18 turnovert érő passza, ami nettóban és százalékosan (3,8 vs. 2,7) is a legrosszabb volt négyéves pályafutása alatt.

Mindezt úgy, hogy most kapott egy 230 millió dolláros hosszabbítást. Persze ebben nem csak ő volt a ludas, Kingsbury sem sokat segített neki, de ettől még tény, hogy ő is benne volt a Cardinals gyenge szereplésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group