Connect with us

Hír

BREAKING: A Cardinals kivágta Kliff Kingsburyt!

Fekete Hétfő meghozta első hivatalos áldozatát (habár Lovie Smith már vasárnap este menesztve lett), a Cardinals ugyanis kirúgta a főedző Kliff Kingsburyt, aki 10 hónapja írt alá egy 2027-ig tartó szerződéshosszabbítást – írja Adam Schefter. Így a Cardinalsnak továbbra sincs olyan főedzője a 100 éves fennállása során, amely 6 évnél tovább húzta volna.

A Texas Tech egyetemről érkező főedző négy év alatt 28-37-1-es mérleget tudott felmutatni, egyszer jutott rájátszásba, ahol csúfos vereséget szenvedett. Kingsbury támadósorai a 13., 19., 15., és 30. helyet kaparintották meg DVOA mutató alapján a négy éve alatt, aminél többet vártak el Kyler Murray-vel és az idehozott erősítésekkel. Az irányítóval is megromlott a viszonya, és összességében nem végzett valami jó munkát.

Így jelen pillanatban öt üres főedzői állás van a ligában: a Broncosnál, a Cardinalsnál, a Coltsnál, a Panthersnél és a Texansnál.

A Cardinalsnál a general manager Steve Keim határozatlan időre távozott a csapattól egészségügyi okokra hivatkozva, de jó eséllyel ő sem fog már visszatérni korábbi posztjára, habár a szervezetben valamilyen kapacitásban megtartaná a tulajdonos Michael Bidwill.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!