Connect with us

Podcast

Triple Coverage #439 – Véget ért az alapszakasz, kibeszéltünk minden fontosat az utolsó körből!

Ha nem is ez volt a legjobb forduló az évben, azért az utolsó wild card helyekért (és az 1/1-ért!) folytatott harcok nem okoztak csalódást! A zárókör mindent eldöntő meccsein kívül pedig kitértünk nagyobb léptékű dolgokra is, mint McVay és Rodgers visszavonulásának gondolata, a Seahawks és a Lions irányítóhelyzete, vagy Watson gyenge játéka.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-01-10 07:27

A podcastben el hangzik tőled Dani ez a mondat: ,, A Jaguars az 1/1-ről a playoffba jutott ami azért keveseknek sikerül.” Többeknek össze jön az csak kevésbé emlékszünk talán rájuk később. Itt van róla egy érdekes statisztika.comment image

katonadani
Reply to  Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-01-10 07:43

ez nem 1/1-ről playoff, hanem csoportutolsó helyről playoff, ami azért nagy különbség :)

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Reply to  katonadani
2023-01-10 08:04

Akkor rosszul értelmeztem azt, hogy hol végeztek utolsóként. Én úgy gondoltam az összes csapat közül. Az 1/1 és utána való évben csoport győzelem viszonylatban utána néztem. Bár nem ilyen arányban de voltak szép számmal így is.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x