Connect with us

Hír

BREAKING: A Ravens a legjobban fizetett linebackerré tette Roquan Smith-t!

A Baltimore Ravens szezon közben cserélt a Bearsszel a linebacker Roquan Smith-ért, és nagyban hozzájárult a védelem feljavításához. A védő szerződése lejárt volna a szezon végén, úgyhogy a felek most megállapodtak egy öt évre szóló $100 milliós hosszabbításról, amiből $45 millió teljesen garantált – írja Ian Rapoport. Ezzel Smith a liga legjobban fizetett off-ball linebackere lett!

Smith kiválóan játszott a Ravensben, ki tudták hozni belőle a legjobbját, mindeközben ő is feljavította a defense-t és az ő jelenléte lehetővé tette, hogy Patrick Queen szabadabban játszhasson, amivel ő is egy jobb játékossá vált. Kétségtelen, hogy egy nagyon jó védőről van szó, akár All-Pro is lehet az idei szezonban. Mindemellett megkérdőjelezhető csapatépítési filozófia egy linebackernek ekkora összeget adni.

Viszont ha meg akarták tartani Smith-t, akkor annyiban jó hír, hogy már most megoldották a hosszabbítást, hogy Lamar Jackson is szabadügynök lesz, így pedig használhatják rá a franchise taget és mindkettejüket meg tudják tartani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!