Connect with us

Hír

BREAKING: Ezen a héten biztosan nem folytatják a Bengals-Bills meccset

Az NFL bejelentette, hogy ezen a héten biztosan nem folytatják a Bengals-Bills meccset, ami Damar Hamlin szívleállása miatt szakadt félbe. Arról egyelőre nem döntöttek, hogy később befejezik-e a találkozót, de a 18. forduló menetrendjén nem változtattak (bár azt nem írták konkrétan, hogy nem is fognak).

Így gyakorlatilag két opció képzelhető el. Egyrészt, hogy a találkozót lejátsszák a 18. forduló után, ezzel pedig eltolják az egész rájátszást egy héttel. Ez elég sok bonyodalommal járna a liga és a tévétársaságok részéről. Másrészt pedig törölhetik a meccset vagy kioszthatnak egy döntetlent, esetleg a jelenlegi eredménnyel, tehát 7-3-as Bengals vezetéssel könyvelik el a találkozót, a rájátszás pedig ennek tudatában lenne megrendezve az eredeti időpontok szerint. Ennek a Chiefs lenne a haszonélvezője, hiszen így átvenné az első kiemelt helyet a Billstől.

A valószínűbb forgatókönyv annak tűnik, hogy nem fogják megrendezni a találkozót, mindkét csapatnak beírnak egy döntetlent vagy nem is írnak be semmit, így pedig Chiefs-Bills-Bengals sorrendben mennek a playoffba az 1-3. kiemelésre.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2023-01-04 06:07

Benjamin Allbright said on the radio that the NFL, as of now, is planning on not playing the Bills/Bengals game and will label it as “No Contest.” They’ll then use a random number generator to pick a random game on the Chiefs schedule, whatever game the random number generator lands on will be listed as “No Contest” and they’ll determine the seeding based on that.

KRA
KRA
2023-01-03 22:59

Jegyezzük meg mekkora mákkirály a chiefs már megint…

Pásztor László
Pásztor László
2023-01-03 20:46

Biztos nem fognak a Bills-ben belemenni a döntetlenbe vagy az automata vereségbe. 1. Kiemelés múlik rajta, az egy pihenőhét plusz nem kell a Chiefshez menni. Az elmúlt évek alapján már csak ezért is ragaszkodni fognak a meccshez.

Oldja meg az NFL

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-01-03 22:35

Tény, hogy legkésőbb kedd este le kellett volna játszani, hogy a csapatok valamennyit pihenhessenek vasárnap előtt.
Ugyanakkor meglep a halasztás ténye úgy, hogy nincs hivatalos döntés, hogy akkor mi is lesz. A csapatvezető csak ennek tudatában dönthetnének felelősen.
A meccs állását végeredményként beírni nem volna sportszerű főleg a vesztesre nézve. Az X érdekesebb, de talán a törlés lenne a legjobb. Mérleget lehet számolni kevesebb lejátszott meccsel is.
Hamlinnek jobbulást!
A Fantasy csapatom meg majd kiheveri.

Lajos Rásky
Lajos Rásky
2023-01-03 21:23

“Chiefs-Bills-Bengals sorrendben mennek a playoffba az 1-3. kiemelésre.”???
Itt csak csendben jegyzem meg, hogy az AFC Northban a Bengals még nem nyerte meg a csoportot, ami azért tovább bonyolítja a helyzetet!

Zsolt Sipos
Zsolt Sipos
2023-01-03 20:24

Azt írjàtok a 18. Forduló menetrendjén nem vàltoztatnak. De a Bengals-Ravensnek miért TBD még az időpontja az NFL weblabja szerint, ha az összes többi meccsé megvan?

katonadani
Reply to  Zsolt Sipos
2023-01-03 20:44

mert azt írták eredetileg hogy a bengals-bills eredményétől függ hogy a korábbi vagy későbbi sávba kerül

Goodell
Goodell
2023-01-03 19:16

Érdekes szituáció, és érdekes hogy erre nincs egy protokoll, ekkora üzlet esetén. Persze lelkileg ez egy megterhelő eset, talán a két csapat egy döntetlenbe szerdán kiegyezhetnen egy sajtó keretén belül (értsd ha a liga akár meccset, mi csak térdelünk végig, vagy beirják az Xet)

bjeela
bjeela
2023-01-03 19:09

Nem lenne szerencsés ezt a meccset lejátszani, túl sok az érzelmi gát. Ami a srác esélyeit illeti az előzetes infók szerint altatják, de bizakodók az orvosok a túlélési esélyeit illetően.

Tizenkettes
Tizenkettes
2023-01-05 17:05

Tkp. mindkét csapatnak érdeke lett VOLNA, hogy lejátsszák a meccset. Nem lett VOLNA lehetséges, hogy megegyeznek egy időpontban, még akkor is, ha a vesztes sokat bukik rajta? Ez azért nem egy tét nélküli meccs lett VOLNA, mindketten felszántották VOLNA a pályát a győzelemért, mert azzal mindkét csapat javíthatott VOLNA a kiemelési helyén. Sajnos az a probléma, hogy most már mindegy. Ahhoz, hogy legyen meccs, el kellene tolni a rájátszást, de most már inkább arra mennének rá a csapatok, hogy ne úgy essenek be a PO-ba. Ráadásul egy eltolt rájátszással a többi 12 csapat szívna 2 miatt… Egy biztos. Nagyon úgy fest, hogy a Chiefs ennek az egésznek a nyertese.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x