Connect with us

Hír

BREAKING: Ezen a héten biztosan nem folytatják a Bengals-Bills meccset

Az NFL bejelentette, hogy ezen a héten biztosan nem folytatják a Bengals-Bills meccset, ami Damar Hamlin szívleállása miatt szakadt félbe. Arról egyelőre nem döntöttek, hogy később befejezik-e a találkozót, de a 18. forduló menetrendjén nem változtattak (bár azt nem írták konkrétan, hogy nem is fognak).

Így gyakorlatilag két opció képzelhető el. Egyrészt, hogy a találkozót lejátsszák a 18. forduló után, ezzel pedig eltolják az egész rájátszást egy héttel. Ez elég sok bonyodalommal járna a liga és a tévétársaságok részéről. Másrészt pedig törölhetik a meccset vagy kioszthatnak egy döntetlent, esetleg a jelenlegi eredménnyel, tehát 7-3-as Bengals vezetéssel könyvelik el a találkozót, a rájátszás pedig ennek tudatában lenne megrendezve az eredeti időpontok szerint. Ennek a Chiefs lenne a haszonélvezője, hiszen így átvenné az első kiemelt helyet a Billstől.

A valószínűbb forgatókönyv annak tűnik, hogy nem fogják megrendezni a találkozót, mindkét csapatnak beírnak egy döntetlent vagy nem is írnak be semmit, így pedig Chiefs-Bills-Bengals sorrendben mennek a playoffba az 1-3. kiemelésre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!