Connect with us

Hír

Clowney nem akar visszatérni a Brownshoz

A korábbi 1/1-es Jadeveon Clowney az utóbbi két évet a Brownsnál töltötte (két külön, egyéves szerződéssel), azonban idén csapatot fog váltani. Ő maga beszélt arról a cleveland.comnak, hogy nem akar visszatérni Clevelandbe 2023-ban, tehát a vasárnapi lesz az utolsó meccse a Browns színeiben.

“95 százalékig biztos vagyok benne, hogy nem fogok visszatérni. Ott van még az az 5 százalék, szóval sosem tudhatod mi fog történni, de úgy érzem, hogy olyanok körül szeretnék lenni, akik hisznek mennem és a képességeimben. Az nem elég, hogy én hiszek magamban. Lehet, hogy sok változás lesz errefelé jövőre és akkor lehet, hogy visszatérek.”

Clowney nem nevezte meg a védőkoordinátor Joe Woodsot, de jó eséllyel elsősorban rá gondolt (esetleg a védőfaledző Chris Kiffinre), így ha ő távozik, akkor akár vissza is térhet a pass rusher. A védő azt is kifogásolja, hogy a stábnak megvannak az emberei és ő nem közéjük való. Valószínűleg Myles Garrettre gondol, aki köré építi a védő gameplaneket a Browns, bár azt kifogásolni, hogy a liga top3-as pass rushere elé kerül a gondolkodásban, az kissé furcsa. A Ravens ellen két hete például oldalt váltottak, hogy Garrettnek legyen kedvezőbb matchupja, ez pedig nem tetszett Clowney-nak és csak harmadik kísérletekre ment fel a pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!