Connect with us

Hír

Diggs kiviharzott a Bills öltözőjéből a vereség után

A Bills kikapott hazai pályán a Bengalstól, Stefon Diggs pedig nem viselte jól a vereséget. Az elkapó már a találkozó végén is láthatóan feldúlt volt az oldalvonalnál, miután ugyan 10 labda szállt felé, ezekből csak négy elkapás született 35 yardért. Joe Buscaglia (TheAthletic) pedig arról számolt be, hogy a lefújást követően Diggs gyorsan bement az öltözőbe, összekapta a cuccát és még azelőtt kiviharzott, hogy az edzők egy része levonult volna a pályáról.

Végül a gyakorlócsapatos futó, Duke Johnson ment utána és visszafordította, mielőtt elhagyta volna a Highmark Stadiumot. Az elkapó ugyan visszatért az öltözőbe Sean McDermott meccs utáni beszédére, de pár perccel később már végleg távozott onnan.

Diggsben tudjuk, hogy (túl)teng a versenyszellem, ez már Minnesotában is megmutatkozott. Mikor nem úgy mentek a dolgok, ahogy azt ő szerette volna, akkor elégedetlen volt Kirk Cousinsszal és végül elcseréltette magát Buffalóba. Sokáig kiválóan mentek a dolgok, Josh Allennel megállíthatatlan párost alkottak, az irányító viszont az utóbbi hetekben nem játszott valami jól, a sikertelenség és az egyéni számok hiánya pedig úgy tűnik kicsit kiverte Diggsnél a biztosítékot.

Arra persze egyelőre ne számítsunk, hogy most is elcserélteti magát, de láthatóan nem teljesen elégedett a helyzettel, hogy ismét nem sikerült eljutni még csak a konferenciadöntőig sem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!