Connect with us

Beharangozó

Divisional vasárnap – Tippek és kibeszélő

A két első kiemelt egyaránt megnyerte a mérkőzését, így most eldől, kivel játszanak jövő héten. Ma két egészen parádésnak ígérkező matchupot láthatunk, ezt nem érdemes kihagyni! Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! Vagy ajánljuk támogatóinknak a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

Cincinnati Bengals @ Buffalo Bills (21:00)

Három hete sajnos nagyon hamar félbe kellett szakítani a találkozót, azonban most összecsap az AFC két nagyágyúja, ráadásul a liga két legjobb formában lévő csapata is, hiszen a Bills 8, a Bengals 9 meccset nyert zsinórban – most valakinek megszakad a jó szériája. Két elit irányító találkozik, de érdekes módon Josh Allen és Joe Burrow nagyon máshogy játsszák ezt a sportot, ami mutatja, hogy többféleképp is fel lehet érni a pályád csúcsára. Nagyon kíváncsi vagyok mindkét csapat védelmi tervére a támadósorok ellen, ezek mellett dönthet például az, hogy a Bengals sérülésekkel tizedelt támadósorát mennyire tudja ellensúlyozni Burrow gyors labdaelengedése, vagy hogy a káoszos Allen a spektrum melyik végén teljesít. Nagyon nehéz erre tippelni, ha a támadófal rendben lenne, akkor magabiztosabban tennék a Bengalsra, de fogalmam sincs arról sem, hogy Allen káosza mibe torkollik és hogy a Hamlin-faktor mit jelent a Billsnek. Végül maradtam a Bengalsnál (spreaddel szemben magabiztosan), de egy biztos: kiváló összecsapásra van kilátás!

Beharangozó

Tipp: Bengals +5,5

Dallas Cowboys @ San Francisco 49ers (00:30)

Nem tudom, hogy mit lehet kitalálni a 49ers támadógépezete ellen. Fogalmam sincs. Persze lehet abban bízni, hogy Purdyt zavarba hozzák a zsebben és onnan dob egy interceptiont (Seahawks ellen is voltak ilyen próbálkozásai), vagy belülről menekülésre késztetni és ott elkapni Parsonsszal, de Kyle Shanahan olyan gépezetet rakott össze, ami megállíthatatlannak tűnik. Tegyük hozzá, hogy azért Purdy nem találkozott még ilyen jó védelemmel és a Cowboysnak a legtöbbeknél job esélye lehet valamit kitalálni, de Shanahan tényleg akkora zseni, hogy az elképesztő. Ráadásul az a baj dallasi oldalról, hogy a futás ellen bajban lehetnek. Ha nem sikerül megállítani a 49erst, akkor viszont tartani kell velük a lépést. Dak Prescott múlt heti játékával erre van is lehetőség, de mindenképp a legjobb meccsükre lesz szükség, mert ez a 49ers védelem sem viccel. Ráadásul Dak szereti a seameket használni a pálya közepén Schultznak vagy Lambnek, azonban ezt a pályarészt Fred Warnerék a felségterületük alá vonták. Ahogy a korábbi sávban, úgy itt is óriási meccsre van kilátás! Nem tudok Shanahan ellen tippelni, a 49ers konzisztensebb csapat a Cowboysnál, így szerintem behúzzák, bár nem gondolom annyira egyértelműnek, mint a pickjeinkből tűnik.

Beharangozó

Tipp: 49ers -4

Spread tippjeim tegnap: 2-0 (a playoffban 7-1)
Szezonban (5. héttől): 99-95-6

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2023-01-23 01:44

Ez a Dallas egész fasza csapat lenne, ha szereznének egy kickert meg egy rendes QB-t.

Zoard
Zoard
Reply to  Megawatt Szvetozár
2023-01-23 10:07

Még egy HC-t. Jones papát nem értettem amikor egy Mekkarti korszak mellett döntött. A qb t meg ki kéne kezelni a gyakori INT dobásokból, mert mióta visszajött a sérüléséből, bizton lehetett arra számítani hogy dobni fog, vagy legalább lesz olyan passzát ami azt érne

ClayMatthews52
Reply to  Megawatt Szvetozár
2023-01-23 01:54

Ha anno a playoffban visszarakták volna a felépülő Romót, ott meglett volna a gyűrű

Tizenkettes
Tizenkettes
2023-01-23 00:40

Úgy gondolom, egy rúgónak – a QB után – kell a leginkább ott lennie fejben, mert amikor ő jut szerephez, az olyan, mint egy negyedik kísérlet. FG-nél persze sokszor ez tényleg így van, de kirúgásnál vagy XP-nél sincs második esélye. Szóval ez a Maher valami botrány. Nem is értem. Én már az arckifejezése alapján kirúgtam volna, mert az látszik rajta, hogy be van szarva. Mintha odaadnának nekem egy szikét, hogy akkor tessék, lehet kezdeni a szívműtétet…

ClayMatthews52
2023-01-23 00:55

Discordon mit tudok azt csinálni, ha alul, ahová írni szeretnék a chatbe, állandóan egy link jelenik csak meg, ami átvinne a random fantasys topikokba?

chester
chester
Reply to  ClayMatthews52
2023-01-23 08:03

Asszem csak támogatóként írhatsz a chatre, a fantasy meg publikus a GM-eknek.

bjeela
bjeela
2023-01-22 22:46

Rég örültem ennyire annak, hogy hüjeségeket beszéltem. Hajrá Burrow!

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2023-01-22 23:37

Billsnek és az Allennek ne nagyon ment ma. Ezt a Josht kicsit sajnálom, de annak örülök hogy Burow továbbment.
Nem is értem hogy tudott ez a támadófal ilyen jó lenni.
Ha így játszanak nagy esélyük van a Csífek ellen. Szegény Mahomes bokája sztem nem fog rendbe jönni jövő hétre (max becsillapítózzák), pláne hogy sérülés után így használta tovább. Akit szintén sajnálok, de legalább Burownak újra esélye lesz a gyűrűre.

Tizenkettes
Tizenkettes
2023-01-22 21:45

Vajas Józsi (bocs…) nekem szimpatikusabb, mint a Milák-hasonmás Allen. Mintha ezt a Josh gyereket elvinné néha a hév, beugrik neki, hogy milyen fasza irányító is ő, és hogy csinál valami olyan dolgot, amiről majd egész héten beszélnek meg írnak. A futásai is abszolúte felelőtlenek. Pedig ott van Lamar. Futkározik még pár évig, utána meg úgy fog – szó szerint – járni, mint Mahomes tegnap a negyedik negyedben… Engem Burrow valahogy a kicsit régimódi irányítókra emlékeztet, így inkább ő.

bjeela
bjeela
Reply to  Tizenkettes
2023-01-22 22:26

Nem véletlenül az egyik nagy kedvencem.

bjeela
bjeela
2023-01-22 17:54

Nem tom elégx hangsúlyozni, hogy Burrow az egyik kedvencem, de most nem nyer.
A másik meccsen meg Tom Brady győzelemre vezeti a 49erst. Jahogy nem 2024-ben vagyunk?

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  bjeela
2023-01-22 18:07

Remélem behúzzák Purdy-ék.
Nehogymár örüljön a dák gazdája

bjeela
bjeela
Reply to  Bélabá a csótány
2023-01-22 18:33

Kicsit túlzásba vitte a vigyorgást Tibibácsi kárára…

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x