Connect with us

Beharangozó

Divisional vasárnap – Tippek és kibeszélő

A két első kiemelt egyaránt megnyerte a mérkőzését, így most eldől, kivel játszanak jövő héten. Ma két egészen parádésnak ígérkező matchupot láthatunk, ezt nem érdemes kihagyni! Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! Vagy ajánljuk támogatóinknak a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

Cincinnati Bengals @ Buffalo Bills (21:00)

Három hete sajnos nagyon hamar félbe kellett szakítani a találkozót, azonban most összecsap az AFC két nagyágyúja, ráadásul a liga két legjobb formában lévő csapata is, hiszen a Bills 8, a Bengals 9 meccset nyert zsinórban – most valakinek megszakad a jó szériája. Két elit irányító találkozik, de érdekes módon Josh Allen és Joe Burrow nagyon máshogy játsszák ezt a sportot, ami mutatja, hogy többféleképp is fel lehet érni a pályád csúcsára. Nagyon kíváncsi vagyok mindkét csapat védelmi tervére a támadósorok ellen, ezek mellett dönthet például az, hogy a Bengals sérülésekkel tizedelt támadósorát mennyire tudja ellensúlyozni Burrow gyors labdaelengedése, vagy hogy a káoszos Allen a spektrum melyik végén teljesít. Nagyon nehéz erre tippelni, ha a támadófal rendben lenne, akkor magabiztosabban tennék a Bengalsra, de fogalmam sincs arról sem, hogy Allen káosza mibe torkollik és hogy a Hamlin-faktor mit jelent a Billsnek. Végül maradtam a Bengalsnál (spreaddel szemben magabiztosan), de egy biztos: kiváló összecsapásra van kilátás!

Beharangozó

Tipp: Bengals +5,5

Dallas Cowboys @ San Francisco 49ers (00:30)

Nem tudom, hogy mit lehet kitalálni a 49ers támadógépezete ellen. Fogalmam sincs. Persze lehet abban bízni, hogy Purdyt zavarba hozzák a zsebben és onnan dob egy interceptiont (Seahawks ellen is voltak ilyen próbálkozásai), vagy belülről menekülésre késztetni és ott elkapni Parsonsszal, de Kyle Shanahan olyan gépezetet rakott össze, ami megállíthatatlannak tűnik. Tegyük hozzá, hogy azért Purdy nem találkozott még ilyen jó védelemmel és a Cowboysnak a legtöbbeknél job esélye lehet valamit kitalálni, de Shanahan tényleg akkora zseni, hogy az elképesztő. Ráadásul az a baj dallasi oldalról, hogy a futás ellen bajban lehetnek. Ha nem sikerül megállítani a 49erst, akkor viszont tartani kell velük a lépést. Dak Prescott múlt heti játékával erre van is lehetőség, de mindenképp a legjobb meccsükre lesz szükség, mert ez a 49ers védelem sem viccel. Ráadásul Dak szereti a seameket használni a pálya közepén Schultznak vagy Lambnek, azonban ezt a pályarészt Fred Warnerék a felségterületük alá vonták. Ahogy a korábbi sávban, úgy itt is óriási meccsre van kilátás! Nem tudok Shanahan ellen tippelni, a 49ers konzisztensebb csapat a Cowboysnál, így szerintem behúzzák, bár nem gondolom annyira egyértelműnek, mint a pickjeinkből tűnik.

Beharangozó

Tipp: 49ers -4

Spread tippjeim tegnap: 2-0 (a playoffban 7-1)
Szezonban (5. héttől): 99-95-6

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!