Connect with us

Hír

Ebből a négy csapatból kerül ki az idei Hard Knocks főszereplője

Az HBO Hard Knocks című műsora minden nyáron betekintést enged egy-egy csapat edzőtáborába és előszezonjába, sőt újonnan már szezon közben is követhetjük egy másik együttes mindennapjait. 2022-ben nyáron a Lions, szezon közben a Cardinals került képernyőre. Hogy 2023-ban az idény során kit követhetünk, arról még nincs információ, azonban a nyári edzőtábori adások főszereplőjét négy franchise-re szűkíthetjük.

A szabályok értelmében akkor kötelezhet az NFL egy csapatot arra, hogy szerepeljen a Hard Knocksban, ha legalább két éve nem jutott rájátszásba, ha nem újonc főedzője van és ha legalább 10 éve nem szerepelt a műsorban. Ezeket a kritériumokat mindössze négy csapat teljesíti idén: a New Orleans Saints, a Chicago Bears, a New York Jets és a Washington Commanders.

A négyből három csapat éppen kvalifikált, hiszen három éve még rájátszásban voltak – a Jets azonban 2010 óta nem jutott be a playoffba. Négyük közül egyébként a Jets 2010-ben volt már alanya a Hard Knocksnak, a többiek elsőbálozók lennének. Semleges szemmel talán a Bears lehet a legérdekesebb, hiszen nagy átalakulások lesznek a csapatnál idén az 1/1-es picknek és a bő 110 millió elkölthető cap space-nek köszönhetően. Katasztrófaturistaként a Commanders szervezetébe is érdekes lenne betekintést nyerni, már amennyire persze engedik ezt a franchise-nál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!