Connect with us

Hír

Ezek lesznek az idei Pro Bowl játékai

Az NFL bejelentette azt a nyolc egyedi játékot, amelyeken a Pro Bowlba bekerülő játékosok összemérhetik a tudásukat. Az esemény két napos lesz, Las Vegasban rendezik meg február másodikán és ötödikén.

Február 2

Epic Pro Bowl Dodgeball: egy több körből álló kidobós, amire a két konferencia két-két öt fős csapatot állít össze a védelem és a támadósor tagjaiból. Először az AFC két csapata küzd meg egymással azért, hogy melyikük képviselhesse a konferenciát, majd ugyanezt eljátssza az NFC, majd végül a két győztes megküzd egymásért. A játék nyertese 3 pontot szerez a konferenciájának.

Lightning Round: Ez egy új játék, ahol minden konferencia 16 játékost delegál. A lényege nagyjából az, hogy van három kör, mindegyikben vannak ügyességi feladatok (például az ellenfél edzőjének fejére tett céltáblát kell eltalálni) és a végére a 16 játékosból csak egy marad, aki három pontot szerez ezzel a csapatának.

Longest Drive: Négy-négy játékos küzd meg egymással. A cél, hogy egy golflabdát három kísérletből minél messzebbre üssenek el – az nyer és visz haza három pontot, akinek ez sikerül.

Precision Passing: A konferenciák irányítói vesznek részt egy pontossági versenyen, amikor is mozgó és álló célpontokat kell eltalálniuk a labdával. Aki a legjobb egyéni eredményt éri el, az viszi haza a három pontot.

Best Catch (első kör): Mindkét konferencia delegál két játékost, akiknek a lehető legszebb elkapásokat kell bemutatniuk. A szurkolók szavazhatják meg a kedvencüket és ezzel két játékost bejuttatva a döntőbe.

Február 5

Best Catch (döntő): Az említett két döntőbe jutó elkapó ugyanúgy bemutat pár elkapást, amit egy sztárzsűri fog pontozni.

Gridiron Gauntlet: Egy brutális váltóverseny, ahol 40 yardos szakaszokat kell teljesíteni különböző akadálypályákon. A győztes ezúttal is három pontot kap.

Kick Tac Toe: A rúgók, punterek és long snaperek mérik össze a tudásukat egy amőbaversenyen (ahol a köröket és ikszeket nyilván a labdát rúgva tudják felírni a táblára).

Move The Chains: Mindkét konferencia kiállít két öt fős csapatot, amiknek egy súlyozott falat kell a lehető leggyorsabban 10 yard távolságra eljuttatni.

Ezekből a játékokból összesen 24 pontot lehet szerezni. Majd jön még a flag foci: először lejátszanak két meccset a csapatok, a győztes pedig 6-6 pontot kap. Majd összeadják az eddig szerzett pontokat és a harmadik flag meccs erről (például 21-15-ös) az állásról fog indulni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!