Connect with us

Hír

Változások várhatók a Patriots támadóoldali edzői stábjában

A Patriots támadósorát teljesen jogosan sok kritika érte, emiatt pedig Bill Belichicket is, hiszen ő nevezte ki Matt Patriciát az egység élére Josh McDaniels távozását követően. Tom Curran információi szerint azonban nem marad a jelenlegi felállás és változások várhatók a támadóoldali edzői stábban.

Curran arról számolt be, hogy Belichick találkozott a tulajdonos Robert Krafttal és elismerte, hogy nem volt ideális a 2022-es szezon és hogy változtatni kell, át kell alakítani a támadóoldali edzői stábot. Korábban olyan hírek érkeztek, hogy Kraft ezt erőltetni is fogja, azonban állítólag hogy erre nem volt szükség.

Azt persze patriotsos módon ne várjuk, hogy bejelentenek kirúgásokat vagy azt, hogy kit fognak meginterjúvolni. A spekuláció természetesen megindult már, korábban Bill O’Brien nevét lehetett többször is hallani, illetve most Kliff Kingsbury is felmerült, habár neki a Cardinals egy ideig elég jó bért fizet, így nem feltétlen kell visszatérnie a partvonal mellé.

A Patriots offense 24. helyen végzett EPA/play alapján, ami az évezred legrosszabb helyezése volt a csapatnál. Meccsenként néhány fellángolástól eltekintve nagyon rosszul nézett ki a támadóoldali koncepció, a felrajzolt játékok nem voltak működőképesek, ez pedig az első körös Mac Jones fejlődését is gátolta, ráadásul a fiatal irányító is láthatóan frusztrált volt a helyzettel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!