Connect with us

Hír

Geno Smith az ösztönzőivel megduplázta fizetését a kiváló szezonjának köszönhetően

A szezon előtt nem sokan gondolták volna, hogy Geno Smith pályára fog lépni a rájátszásban és ő lesz a Seahawks történetének egy szezonban legtöbb passzolt yarddal rendelkező játékosa. Mégis így történt, ez pedig elég sok pénzt hozott az irányító konyhájára.

Smith mindössze egy egy évre szóló $3,5 milliós szerződést írt alá tavaly a Seahawksszal, azonban voltak benne ösztönzők, amikkel ezt a számot sikerült megdupláznia – írja Field Yates. A kontraktus szerint 1 millió dollárt kapott, amiért a snapek 80 százalékánál többet volt a pályán (az összes snapen ő volt fenn egyébként), ezt pedig megduplázta azzal, hogy bejutott a rájátszásba – szóval nagy köszönetet mondhat el a Lionsnek a Packers elleni győzelemért. Ezen kívül még $1,5 milliót zsebelt be azért, mert 4000+ yardot, 20+ TD-t és Pro Bowl részvételt ért el a szezon során.

Smith teljesítménye nem csak az idei év kapcsán hozott sok pénzt a konyhára, hiszen tavasszal szabadügynök lesz, és minden bizonnyal jóval nagyobb szerződést fog aláírni, mint az idén megkeresett $7 milliója. Az jó kérdés, hogy ezt a Seahawkstól kapja vagy valaki mástól, és hogy pontosan mennyire is köteleződnek el majd mellette.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x