Connect with us

Hír

Hurts várhatóan visszatér az utolsó fordulóra

Az Eaglesnél sokáig úgy tűnt, hogy az első kiemelés már a zsákban van és az utolsó forduló(k)ban pihentetni is lehet. Aztán megsérült Jalen Hurts és két vereséget kellett elkönyvelnie a csapatnak, így pedig az utolsó forduló is téttel bír a philadelphiaiaknak, hiszen egy győzelemmel az első kiemelést bebiztosíthatják, egy vereséggel azonban az 5. helyre csúszhatnak vissza, ugyanis ha a Cowboys megveri a Commanderst, akkor csoporton belül előzi az Eaglest.

Jó hír azonban a Sasok szurkolóinak, hogy Adam Schefter információi szerint Hurts várhatóan visszatér a szezonzáró Giants elleni találkozóra. Nick Sirianni főedző elmondása szerint az irányító már nem volt messze a játéktól ezen a héten sem (limitáltan edzett is a hét második felében), úgyhogy optimisták lehetnek a pályára lépése kapcsán a vállsérülését követően.

Olyan szempontból még talán jó is, hogy nem sikerült bebiztosítani az első kiemelést, hogy nem kell azon gondolkodni, túl sok-e a 2-3 hetes pihenő a rájátszás előtt (Hurtsnek pedig akár öt hetes pihenő). Persze ez csak akkor pozitívum, ha behúzzák a Giants elleni szezonzárót és nem vesztenek el több embert a kezdőből – a Saints ellen Josh Sweat szenvedett komolynak tűnő sérülést. A Giantsnek egyébként nincs miért játszania az utolsó körben, hiszen biztosan a 6. helyen kvalifikál a rájátszásba – hacsak azért nem, hogy kiszúrjon a csoportriválissal.

Hurts helyén Gardner Minshew játszott, a Cowboys ellen nem volt rossz, a Saints ellen viszont gyengén teljesített, így nagy szüksége van az Eaglesnek Hurts jó formában való visszatérésére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!