Connect with us

Hír

Így nézhetnek ki idén a kompenzációs pickek

Az OverTheCap oldalon Nick Korte minden évben elég jól meg tudja jósolni a szabályok alapján, hogy milyen kompenzációs pickeket fog kiosztani a liga az elég bonyolult szabályozása és számítási rendszere alapján. Korte most adta ki a szezonban nyújtott teljesítmény és snapszámok által módosított, végleges jóslatát erre vonatkozólag, így kiderült, hogy várhatóan kik milyen kompenzációs picket kapnak majd az adott elveszített játékosaik alapján.

Idén várhatóan két harmadik körös picket oszt majd ki ezért a liga, egyet a Cardinalsnak Christian Kirk elvesztéséért, egyet pedig a Commandersnek Brandon Scherff eligazolásáért – érdekes, hogy mindkettőt a Jaguars szerződtette. Negyedik körös pickből is csak kettőt osztanak ki, egyet a Patriotsnak JC Jacksonért, egyet a Ramsnek Darious Williamsért (újabb Jaguars-igazolás). A Patriotsnak nem volt szerencséje, majd Jackson korai sérülése miatt egy körrel későbbi picket kapnak, mint várhatták.

Fontos kiemelni, hogy ez nem a hivatalos kompenzációs pickek kiosztása, csak egy jóslat, azonban minden évben közel tökéletes Korte jóslata, így minimális változás még lehet – például az utolsó “nettó érték” pickkel, amilyenre 2013 óta nem volt példa. A jóslatról és esetleges változásokról részletesen itt olvashattok Korte jóvoltából.

A kompenzációs pickekről itt írtunk bővebben még évekkel ezelőtt, de a lényegük az röviden, hogy ha több játékost vesztesz el a piacon, mint amennyit igazolsz, akkor ezekért a veszteségekért kompenzál a liga 3-7. körös pickek formájában, az elvesztett játékosok értékétől függően. Ha nagyon részletesen szeretnétek olvasni a módszertanról, akkor azt itt tehetitek meg, ha pedig az idei kiütési mátrixot akarjátok csapatokra lebontva megnézni, azt itt találjátok.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!