Connect with us

Hír

Joe Flacco lesz a Jets kezdő irányítója a szezonzárón

A Jets már korábban bejelentette, hogy Mike White-tal a kezdőben zárják az idei szezont, de az irányító végül nem tudja vállalni a játékot a korábbi bordasérülése miatt. Így az eredetileg cserének szánt Joe Flacco lesz a csapat kezdő irányítója a szezonzárón, a cseréje pedig Zach Wilson lesz, írja Adam Schefter.

Flacco a 2022-es idényben négy meccsen kapott szerepet, ebből háromszor kezdőként. A legjobb meccse a Browns ellen volt még a második fordulóban, amikor 307 yardot és négy TD-t passzolt INT nélkül, a többi mérkőzésen viszont csak egy TD és három INT került a neve mellé.

Gyönyörű QB-keringője volt egyébként idén a Jetsnek: Zach Wilson sérülése miatt Flacco kezdte meg az idényt kezdőként, aztán visszatért Wilson, de elég rosszul játszott ahhoz, hogy lecseréljék Mike White-ra. Aztán ő megsérült, így ideiglenesen visszatért Wilson, majd jött újra White, most pedig ismét Flacco, hogy szépen keretbe foglalja a szezont.

White múlt héten is fájdalmakkal játszott a korábbi bordasérülése miatt, de nagyon akart játszani és volt tétje a mérkőzésnek, így be is vetették. Mivel most már nincs tétje a Jets számára a Dolphins elleni csoportmérkőzésnek, így nem erőltetik a játékát és inkább leültetik. Érdekes, hogy nem a tavalyi 1/2-es Wilson jön, miközben többször is kiálltak mellette az utóbbi időben, hogy még a jövőjük részét képezi és valószínűleg jót tett volna neki egy év padozás, de úgy tűnik komolyan gondolták azt a nyilatkozatot, hogy most jót tesz neki, ha kicsit távol marad a focitól.

A Dolphinsban jó eséllyel Skylar Thompson fog kezdeni az AFC hetedik kiemelésért folytatott harcot befolyásoló mérkőzésen, úgyhogy nagy QB-parádéra ne számítson, aki ezt a találkozót választja vasárnap.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!