Connect with us

Minden ami NFL

Kik lehetnek a legveszélyesebbek a nagyvadakra?

Már csak egy forduló maradt hátra az alapszakaszból, így 19-re szűkült azon csapatok listája, amelyek ott lesznek vagy ott lehetnek még a rájátszásban. De kik lehetnek elég jók ahhoz, hogy megcibálják a nagyok bajszát? Most sorrendbe állítottam a még életben lévő csapatokat az alapján, hogy kivel mennyire nem szeretnék találkozni a rájátszásban, ha az egyik top contender helyében lennék. 

A gyakorlathoz konferenciánként 3-3 csapatot kiveszek az egyenletből, ugyanis szerintem ők kiemelkednek a saját konferenciájukból. Az AFC-ben a Chiefs, Bills, Bengals triót tartom a krémnek, az NFC-ben pedig az Eagles, 49ers, Cowboys hármast. Nyilván ők a legveszélyesebbek egymásra, de most inkább az érdekel, hogy rájuk kik lehetnek a legveszélyesebbek, kiknek van a legjobb esélyük meglepetést okozni, vagy másképp megfogalmazva kivel nem akarnék a leginkább összefutni.

13. Tennessee Titans

Egy dolog miatt lehet tartani a Titanstől, méghozzá hogy az utóbbi években mindig megszívatták a nagycsapatokat és a legerősebb ellenfelek ellen Mike Vrabel mindig a legjobban felkészített és legmotiváltabb csapatot tudta kiküldeni a pályára. Ha ezt a faktort kivesszük – ránézve az utóbbi hetek formájára és a roster állapotára, akár ki is vehetjük –, egyáltalán nem félelmetes ez a Titans. Egyedül a belső védőfal az, ami egy top egységnek mondható, illetve Henryt nem sok kedvem lenne szerelni, de ezen kívül nem hogy korrekt lenne a keret, de egyenesen gyenge. Ebben nyilván közrejátszik a rengeteg, de tényleg rengeteg sérülés, de jelen állapotában a Titanstől senkinek sem kell megijednie. Támadófal nincs. Az újonc Treylon Burks az egyetlen valamire való fegyver. A secondaryben Byardön kívül cserék játszanak. Szélső pass rush nincs.

És hát Joshua Dobbs irányít. Lehet ezzel kellett volna kezdenem és akkor megspóroltam volna az előző bekezdést.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!