Connect with us

Hír

Még van esély arra, hogy Jimmy Garoppolo pályára lépjen a szezonban

Elég ellentmondásos hírek jeletek meg az utóbbi hónapban Jimmy Garoppolóval kapcsolatban. A korábbi negatív hírek után most egy relatíve pozitív forgatókönyvet vázolt fel Kyle Shanahan mester, a 49ers főedzője ugyanis nem tartja kizártnak, hogy a veterán irányító az NFC-döntőn vagy a Super Bowlon akár játékra alkalmas is lehet

A veterán irányító december elején sérült meg és az akkori tudásunk alapján nagyjából kéthónapos rehabilitáció várt rá. Ez azt jelentette, hogy nagyjából a divíziós kör/NFC-döntő környékén térhetett volna vissza a pályára, később azonban olyan riportok jelentek meg, melyek szerint Garoppolót már nem látjuk a szezonban. Ehhez képest most úgy tűnik, hogy mégis visszatérhet a csapathoz a QB, bár Shanahan azért hozzátette, hogy egyelőre még nem tud futni sem.

Emellett Brock Purdy kifejezetten jól játszik egy hetedik körös újonchoz képest. Eddig minden meccsét megnyerte, és ha eljutna vele az NFC-döntőig vagy a Super Bowlig a csapat, akkor nem biztos, hogy leülteti Shanahan az éppenhogy felgyógyuló, feltehetően rozsdás Garoppolo kedvéért. (Persze az nem ártana, ha ott lenne a padon vészhelyzet esetére)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!