Connect with us

Hír

Patrick Peterson: Szerintem Kirk nem tudta, hányadik down jön

Kirk Cousins 4&8-ra megdobott egy 3 yardos passzt, aminek köszönhetően a Vikings kiesett a rájátszásból. Azóta rengetegen elmondták a véleményüket az esetről (az irányító szerint ebben ennyi volt, nem dőlt össze a világ), sokan ki is elemezték, hogy mi ment félre (mi is), de úgy tűnik, hogy még mindig lehet újat mondani a témával kapcsolatban.

7 játék, ami meghatározta a Super Wild Card hétvégét

“Amikor láttam az utolsó játékot csak arra tudtam gondolni, hogy Kirk nem tudta, hányadik downnál járunk. Még nem hallottam a saját magyarázatát, de sokkoló volt látni, hogy 3 yardosat passzoltunk, amikor 8 yard kellett volna”

– mondta a csapat cornere, Patrick Peterson (via St. Paul Pioneer Press).

Ez is egy magyarázat, bár azért meglepő lenne. A védő egyébként mindezek ellenére kiemelte, hogy Cousins a meccsen összességében jól játszott és szerinte nem kérdés, hogy képes vele nyerni és komolyabb célokért küzdeni a Vikings.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-01-21 05:57

“Kirk Cousins 4&8-ra megdobott egy 3 yardos passzt, aminek köszönhetően a Vikings kiesett a rájátszásból.” – na pont ez ellen tiltakoztam, ez egy valótlanság. És szépen fogalmaztam. Elrontott egy játékot, amiből így nem lett first down, és így vesztesen ért véget a találkozó Nem egymaga elvesztette a meccset, sőt csapata egyik legjobbja volt konkrétan. Magát a játékot sem egyedül rontotta el, a fal közepe, mint az egész meccsen nem működött, az elkapók annyi idő alatt nem játszották magukat tisztára, az ezt vizionáló cikk ellenére sem. Igen megpróbálhatott volna kimenekülni oldalra, ez lett volna az egyetlen lehetősége és akkor talán, soha nem tudjuk meg, dobhatott volna egyet futtából. Ha ez sikerül is, persze a meccs messze nincs megnyerve, van egy first down ennyi történt. A védelem elvesztette a meccset, ez viszont igaz. Azt lehetne és érdemes lenne elemezni, hogy miért voltak ennyire gyengék.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x