Connect with us

Hír

A 49ershez biztosan nem megy Aaron Rodgers

Aaron Rodgers jövője a következő hetek egyik nagy témája lesz, hiszen egyelőre nem tudni, mi lesz vele. Visszavonulni Tom Bradyvel együtt valószínűleg nem fog, de hogy marad-e Green Bayben vagy távozik, azt egyelőre nem tudni. Azt legalább elárulta, hogy a 49ersbe nem megy – bár a 49ersnél is azt mondták, hogy nem igazán gondolkodnak veterán opciókban.

Rodgers épp golfozott az AT&T Pebble Beach Pro-Am eseményen, amikor megkérdezték, hogy van-e valami híre a közvetítői stáb számára. Erre az irányító csak annyit válaszolt mosolyogva, hogy “San Franbe nem megyek”.

Két éve a 49ers megpróbálta megszerezni Rodgerst a 2021-es draft előtt, azzal indult be a huza-vona az irányító és a Packers közt. Akkor a Green Bay-ieknek eszük ágában sem volt elcserélni az irányítót, most azonban más a helyzet és egyes források szerint inkább afelé húznak pénzügyi okokból, hogy eladják Rodgerst. Azt azonban már nyilvánvalóvá tették, hogy ha el is cserélik, nem konferencián belül teszik ezt, így egyébként is kiesne a 49ers az egyenletből.

A 49ers és Rodgers kapcsolata amúgy is érdekes, hiszen az irányító 2005-ben azt szerette volna, ha a San Francisco az 1/1-es pickkel kiválasztja. Akkor a 49ers Alex Smith mellett döntött, Rodgers pedig a top20-ból is kicsúszott.

Ha végül elcserélik Rodgerst, akkor a Jetsre érdemes figyelni, ugyanis több forrás is arról számolt be, hogy ez lenne az első számú tervük és agresszívan szeretnék megszerezni az irányítót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!