Connect with us

Hír

Carr nem hosszabbítja meg a kivágási határidejét

Derek Carr tegnap a Pro Bowl játékokon vett részt, amit épp jelenlegi csapata, a Raiders stadionjában rendeznek. Ő azonban már csak pár napig, maximum pár hétig lesz a Raiders játékosa. Nagyon érdekes az ő helyzete, ugyanis február 15-én garantálttá válik 40 millió dollár a szerződéséből, tehát még ezt megelőzően kell kivágnia a csapatnak, vagy megállapodni egy cseréről, különben elég nagy kockázatokat vállalnak be. Ráadásul Carrnak még no trade záradéka is van, tehát minden ütőkártya az ő kezében van. Ő pedig nem akar engedményeket adni annak a csapatnak, amely meg akar tőle szabadulni, így Adam Schefter információi szerint nem fogja meghosszabbítani a garantált tartalmainak esedékessége határidejét, ami gyakorlatban a kivágási határideje is, azaz február 15.

“Nem gondolom, hogy ez jó lenne számomra.”

Carr hozzátette azt is, hogy továbbra sem engedélyezték neki vagy az ügynökének, hogy cserepartnert keressenek.

“Erről a Raidersnek kell nyilatkoznia. Én csak betartom a szabályokat. Ha eljutunk addig a dátumig és kivágnak, akkor majd beszélhetek a barátaimmal.”

A Raiders general managere, Dave Ziegler arról beszélt az újságíróknak, hogy lesz érdeklődés Carr iránt. Vélhetően ezért nem engedélyezték az ügynöknek a tárgyalásokat, hiszen ott akár szabadügynök-piaci szerződésekről is egyeztethetnek (amit jó eséllyel egyébként is megtesznek a háttérben).

A Raiders tehát úgy kalkulál, hogy valaki cserélni fog Carrért, a kérdés inkább az, hogy az irányító is akarja-e ezt. Akár érdekében is állhat egy kivágás, hiszen akár még jobb szerződést is leakaszthat a piacon, azonban Albert Breer információi szerint ő is a cserét preferálná, az ugyanis jobban mutat PR szempontból, mint egy kivágás.

Nem olyan egyszerű úgy megszabadulni Derek Carrtól, hogy a Raidersnek jó legyen

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!