Connect with us

Hír

A fogadóirodák szerint Aaron Rodgers a Raidersben folytatja

A holtszezon egyik legnagyobb kérdése, hol folytatja Aaron Rodgers, már ha nem vonul vissza (most állítólag elvonul egy sötétség kúrára, vagyis négy napon és négy éjszakán át teljes sötétségben lesz izolálva, hogy meghozza a döntését). A fogadóirodák szerint pedig szinte nem is kérdés, hogy a Raidersben kezdi a 2023-as szezont a veterán irányító.

A Packers elkerülheti az Aaron Rodgers okozta pénzügyi poklot, de ahhoz most kell lépni

Vegas szerint a Raiders esetén 390 dollárt kellene feltennünk most ahhoz, hogy 100 dollárt nyerjünk, vagyis mindössze 1,25-ös a szorzó. Ezzel szemben már négyszeres pénzt fizetnének a fogadóirodák akkor, ha Rodgers a Packersben maradna, majd a Jets jön hétszeres, a Bucs 16-szoros, a Patriots-49ers-Commanders-Titans négyes pedig 21-szeres szorzóval.

Érdekes, hogy ilyen magabiztosak a fogadóirodák, a sok hurráoptimista és “de jó lenne, ha” spekuláció ellenére azért közel sem tűnik ennyire biztosnak a csapatváltás. És bár állítólag az irányító is inkább a Raiderst választaná a Jets helyett, de ettől még a csapat nem lett gazdagabb és továbbra is kérdéses, hogy például képes lenne-e egy összegben elutalni 60 millió dollárt – ennyit keresne ugyanis a többszörös MVP idén.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2023-02-09 07:06

Amúgy azt se felejtsük el, hogy a következő SB-t véletlenül pont az Allegiant Stadiumban fogják játszani. Az is egy plusz pont (Adams és a 0%-os jövedelemadó mellett).

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x