Connect with us

Hír

A Steelers megtartaná Mitch Trubiskyt, de csak diszkont áron

Mitch Trubiskyt tavaly kezdő irányítóként igazolta le a Steelers, aztán jött a draftról Kenny Pickett, jól is játszott, így a Bears korábbi első köröse a padon találta magát. Trubisky szerződése azonban még 2023-ra is érvényes, amivel ráadásul 8 millió dollárt keresne, ennyit pedig egyértelműen nem ér. Ezzel a Steelers is tisztában van, viszont annyira megkedvelték az irányítót a csapatnál, hogy egy fizetéscsökkentés esetén hajlandóak lennének megtartani, írja a Pittsburgh Post-Gazette.

Mitch Trubisky nem sokkal a 2021-es idény után írt alá a Steelershöz két évre 26,785 millió dollárért. A Bears korábbi 1/2-esének fizetéséből viszont csak 5,25 millió dollár volt garantált, amit már megkapott aláírási bónuszként. Emellett 1,035 millió dolláros alapfizetést kapott 2022-ben, valamint 8 millió dollárt keresne idén, ami összesen 14,285 millió dollár (a maradék 12,5 milliót játékidőhöz kötötték, de ebből szinte semmit nem vitt haza).

A kivágásával tehát 8 millió dollárt spórolhatna a Steelers, a piacon pedig 2-3 milliónáltöbbet úgy sem kapna, így alighanem belemegy majd egy fizetéscsökkentésbe az irányító. Már amennyiben tényleg őt akarja a csapat, ugyanis Mason Rudolph szerződése is lejár, két viszonylag drága csereirányítót pedig aligha tartanak meg Mike Tomlinék.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!