Connect with us

Hír

AJ McCarron több pénzt kapott volna az NFL-ben, de inkább az XFL-t választotta

Aki követi az XFL idei szezonját, annak biztosan feltűnt a korábbi NFL-irányító AJ McCarron, aki kétszer is negyedik negyedes idegenbeli fordítást mutatott be a St. Louis Battlehawks vezéreként. A QB a második mérkőzése után így nyilatkozott a tévétársaságoknak:

“A 6 éves kisfiam imádja nézni a meccsfelvételeimet a YouTube-on. Ez nagy szerepet játszott abban, hogy ilyen formában térjek vissza. Valószínűleg több pénzt kereshettem volna, ha egy NFL-csapat ajánlatát fogadom el, de senki sem tudja, mit hoz a jövő. Nagyon élvezem ezt és ez egy szuper módja, hogy emlékeket kreáljak magamnak és a fiaimnak.”

McCarron az Alabama egyetemen pallérozódott, majd 2014-ben ötödik körös választott volt és a Bengals, a Bills, a Falcons, a Texans és a Raiders csapatainál töltött időt. 2015-ben kapta a legtöbb szerepet Cincyben, négy meccsen kezdett Andy Dalton sérülése után, köztük egy wild card vereség alkalmával is. Karrierjében 61,4%-os pontossággal dobált 1385 yardot, 7 TD-t és 4 INT-t.

Az NFL-ben nyolc év alatt $15,4 milliót keresett. Az XFL-ben a rosteren lévő játékosok 59 ezer dollárt kapnak, plusz lehet a szerződésükben 5 ezres meccsenkénti bónusz, illetve győzelmenként még ezer dollár ütheti a markukat (rájátszásban ennél többet).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!