Connect with us

Hír

Jeff Bezost kizárták a vásárlásból, Dan Snyder lehet mégsem adja el a Commanderst

Pár napja arról számoltunk be, hogy az Amazon-alapító Jeff Bezos felkészült a Washington Commanders megvételére. Abban a cikkben arról is írtunk, hogy a jelenlegi tulaj Dan Snyder ki nem állhatja Bezost és az általa tulajdonolt Washington Postot (amely több negatív cikket is megjelentetett róla), így könnyen lehet, hogy neki nem adná el a csapatát. És a legújabb hírek szerint pontosan erről van szó.

Előbb a New York Post, majd a TheAthletic is arról számolt be, hogy Bezost kizárták az ajánlattételi folyamatból, ráadásul utóbbi forrás szerint már hónapok óta ez a helyzet (ebből a szempontból meglepő, hogy Bezos nemrég bérelt fel egy céget a megvétel előkészítésére).

Emellett a New York Post azt is hozzátette, hogy jóval 6 milliárd dollár alatti ajánlatok érkeztek csak az első ajánlattételi kör során, miközben Snyder 7 milliárdot szeretne a csapatáért. Ezzel pedig egyre hangosabbak azok a pletykák, hogy Snyder valójában nem is akarja eladni a Commanderst, csak időt akart nyerni ennek belengetésével, és ha bármilyen indokot talál rá – mint hogy nem kapja meg érte a várt összeget –, akkor inkább marad a csapat élén.

A várakozás ezzel együtt továbbra is az, hogy túl nagy lesz a nyomás és végül Snyder beadja a derekát, azonban ahogy az egyik New York Post informátor fogalmazott: “ő egy seggfej és lehet nem adja el”.  Ez ellen egyébként az NFL-tulajok tehetnek, ugyanis ha legalább 24-en így szavaznak, akkor eladásra kényszeríthetik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!