Connect with us

Hír

Darrelle Revis és Joe Thomas is ott van a legújabb Hall of Famerek közt

Az NFL a díjátadó gáláján az egyéni díjak mellett kihirdette azt is, hogy idén kiket iktatnak be a Hall of Fame-be. A kilenc új tag közül a tackle Joe Thomas és a cornerback Darrelle Revis lett úgynevezett first ballot Hall of Famer, azaz őket már jogosultsága első évében beválasztották.

Rajtuk kívül bekerült még a Hírességek Csarnokába a modern éra jelöltek közül DeMarcus Ware (DE), Ronde Barber (DB) és Zach Thomas (LB), a senior jelöltek közül Chuck Howley (LB), Joe Klecko (DL) és Ken Riley (CB), illetve az edzők közül Don Coryell.

Revis és Thomas helyéhez kétség sem férhetett, korszakuk talán legjobb játékosai voltak a posztjukon. Az tavaly sokaknak meglepő volt, hogy Ware nem került be első évében, de másodikban sikerült neki. Barber hatodik évében került be és harmadszor volt döntős, Thomasnak 10 évet kellett várnia és idén negyedszer volt döntős, Howley 45 évet várt a beiktatásra, Klecko 30 esztendőn át várt erre az elismerésre, a 2020-ban elhunyt Riley-nak ez a 35. jogosult éve volt, a 2010-ben elhunyt Coryellnek pedig a 36.

Az idei Pro Football Hall of Fame classt majd augusztus 5-én iktatják be Cantonba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!