Connect with us

Hír

Darrelle Revis és Joe Thomas is ott van a legújabb Hall of Famerek közt

Az NFL a díjátadó gáláján az egyéni díjak mellett kihirdette azt is, hogy idén kiket iktatnak be a Hall of Fame-be. A kilenc új tag közül a tackle Joe Thomas és a cornerback Darrelle Revis lett úgynevezett first ballot Hall of Famer, azaz őket már jogosultsága első évében beválasztották.

Rajtuk kívül bekerült még a Hírességek Csarnokába a modern éra jelöltek közül DeMarcus Ware (DE), Ronde Barber (DB) és Zach Thomas (LB), a senior jelöltek közül Chuck Howley (LB), Joe Klecko (DL) és Ken Riley (CB), illetve az edzők közül Don Coryell.

Revis és Thomas helyéhez kétség sem férhetett, korszakuk talán legjobb játékosai voltak a posztjukon. Az tavaly sokaknak meglepő volt, hogy Ware nem került be első évében, de másodikban sikerült neki. Barber hatodik évében került be és harmadszor volt döntős, Thomasnak 10 évet kellett várnia és idén negyedszer volt döntős, Howley 45 évet várt a beiktatásra, Klecko 30 esztendőn át várt erre az elismerésre, a 2020-ban elhunyt Riley-nak ez a 35. jogosult éve volt, a 2010-ben elhunyt Coryellnek pedig a 36.

Az idei Pro Football Hall of Fame classt majd augusztus 5-én iktatják be Cantonba.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
C64forever
C64forever
2023-02-11 08:34

Én ezt a HOF beiktatás rendszert olyan furának és logikátlannak tartom, ha valaki az aktív pályafutása alatt letett egy olyan teljesítményt amivel azt kiérdemelte, akkor miért nem kerül be egyszerűen amint lehet? Van aki teljesítménye 10 évig nem ér HOF tagságot, most meg igen? Ez nem egy olyan dolog ami változik, a karrierjük és teljesítményük már olyan amilyen lett egykor. Browns szurkolóként örülök, hogy Big Joe bekerült, és persze mindegyiknek gratuláció :) a másik Thomast is nagyon szerettem.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x