Connect with us

Hír

Payton csak a harmadik választása volt a Broncosnak?

A Denver Broncos tegnap megszerezte a Saintstől Sean Paytont a főedzői posztjára. Nem sokkal később nagyon érdekes információ-háború alakult ki a legnagyobb insiderek közt az egész hátteréről. Ian Rapoport ugyanis arról számolt be, hogy Payton csak a harmadik választása volt a Broncosnak és amellett, hogy Jim Harbaugh-t szerették volna megszerezni, még tegnap is megpróbálták újra elcsábítani DeMeco Ryanst, aki végül a Texanst választotta – ezután fordultak a denveriek Payton irányába.

Ezt a Broncos hevesen tagadja és ki is adták Adam Schefternek az infót, hogy az utóbbi egy hétben ők még csak nem is beszéltek sem Ryansszel, sem az ügyökével, sem direktben, sem indirekt módon, hátsó csatornákon, játékosokon vagy köztes személyeken keresztül. Tehát vehemensen állítják, hogy teljes kitaláció az egész sztori.

Hogy mi az igazság, az jó kérdés. Azt Schefter is lehozta nemrég, hogy a Broncos tulaja titokban szervezett egy második interjút Harbaugh-val, tehát az biztos, hogy iránta nagy volt az érdeklődés, és Ryans is a top jelöltjeik közt volt. Aztán hogy őket inkább akarta-e a csapat, mint Paytont, azt valószínűleg sosem tudjuk meg. Az is lehet, hogy a kötelezően fizetendő kompenzáció miatt volt csak harmadik helyen a Saints főedzője, enélkül első lett volna. És persze az is lehet, hogy a nagy tagadáshullámban van igazságtartalom és tényleg Paytont akarták mindvégig.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group